Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό! Απίστευτες εικόνες!

Δεν υπάρχουν λόγια!

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό! Απίστευτες εικόνες!

Άγνωστοι βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη και οι εικόνες είναι απίστευτες!

Με συνθήματα και γκράφιτι γέμισαν τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία αφίχθησαν πριν λίγες ημέρες στο Αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Άγνωστοι κατάφεραν και μπήκαν στο αμαξόστασιο και ζωγράφισαν γκράφιτι και έγραψαν συνθήματα στα βαγόνια.

Οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό προχωρούν στον καθαρισμό τους, ενώ αναμένεται να αυξήσουν την φύλαξη του Αμαξοστασίου, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον

«Δυστυχώς παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στο χώρο και πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκράφιτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα, του συρμού, που μόλις την περασμένη Πέμπτη, μπήκε στις ράγες». δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

«Από την Παρασκευή 17/5 το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο», είπε ο κ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε «ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε τον καθαρισμό».

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό! Απίστευτες εικόνες!
Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό! Απίστευτες εικόνες!
Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν τα βαγόνια του Μετρό! Απίστευτες εικόνες!

Έπαθαν σοκ επιβάτες του μετρό! Οδηγός ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο του ενώ έβλεπε...

Σοκ έπαθαν οι επιβάτες του μετρό με οδηγό που είχε ξεχάσει ανοιχτό το μικρόφωνο του και ακούστηκαν τα πάντα μέσα στο τρένο.

Κάποιοι ξέσπασαν σε γέλια και τραβούσαν με το κινητό τους, ενώ άλλοι το επικρίναν.

Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει viral!

Έπαθαν σοκ επιβάτες του μετρό

Συγκεκριμένα, ο οδηγός ξέσπασε να κλείσει το μικρόφωνο στο τρένο και κάπως έτσι έγινε γνωστό το τι έκανε την ώρα που οδηγούσε. Αποφάσισε να δει μία ταινία πορνό, μόνο που για κακή του τύχη οι ερωτικοί αναστεναγμοί των πρωταγωνιστών ακούστηκαν σε όλους τους συρμούς!

Δείτε σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες αυξάνονται οι τιμές!

Αυξήσεις σε ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, παρά τη μείωση του ΦΠΑ!

Από τις κυβερνητικές εξαγγελίες θα πρέπει να αναμένεται ότι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, στα τυποποιημένα τρόφιμα και στην ενέργεια, θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του πληθωρισμού, καταγράφονται αυξήσεις σε είδη κι υπηρεσίες όπου ο ΦΠΑ μένει ίδιος, άρα οι καταναλωτές δεν θα έχουν ελαφρύνσεις.

Εντυπωσιακές κρίνονται οι αυξήσεις στα φρέσκα λαχανικά (23,6%) και στις πατάτες (35,9%) σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, ενώ το ενδεχόμενο να οφείλονται αυτές οι ανατιμήσεις στον άστατο καιρό, μάλλον αποδυναμώνεται καθώς οι τιμές των φρούτων έπεσαν κατά 6,6%.
Ψάρια, μοσχάρι, γάλα, τράβηξαν, επίσης, τον ανήφορο, ενώ η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε τις πρώτες αυξήσεις (3,8%) στην τιμή του χοιρινού κρέατος. Υπενθυμίζεται ότι σε όλα αυτά τα βασικά είδη διατροφής ο ΦΠΑ είναι και παραμένει 13%, συνεπώς τα ψώνια δεν θα γίνουν φτηνότερα.

Αυξήσεις σημαντικές σε σχέση με πέρσι, οι οποίες επίσης δεν θα επηρεαστούν από τις αλλαγές στο ΦΠΑ, καταγράφονται στα καύσιμα. Αν και οι οδηγοί δεν περιμένουν από την ΕΛΣΤΑΤ να τους επιβεβαιώσει την ανοδική τάση των τελευταίων μηνών, που ακολουθεί τις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, τον Απρίλιο καταγράφηκε αύξηση 4% σε σχέση με πέρσι. Υπενθυμίζεται, ότι αν και υπήρχαν διαρροές για μειώσεις στους ΕΦΚ των καυσίμων, δεν έγιναν σχετικές εξαγγελίες ούτε για φέτος ούτε για την επόμενη χρονιά.

Αντιθέτως, οι καταναλωτές έχουν να περιμένουν μείωση στους λογαριασμούς φυσικού αερίου, με δεδομένο ότι ο ΦΠΑ πέφτει στο 6%. Αμφίβολο είναι, ωστόσο, αν η μείωση λόγω ΦΠΑ μπορεί να απορροφήσει τις αυξήσεις κατά 10,5%, που κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ τον Απρίλιο.

Η λίστα με τα είδη και τις υπηρεσίες που αυξάνονται οι τιμές

Πηγή: iefimerida.gr