Θρίλερ στο Κιλκίς: Άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Ο άνδρας πιθανώς εγκλωβίστηκε από τις φλόγες

Θρίλερ στο Κιλκίς: Άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία

Θρίλερ στο Κιλκίς με άνδρα που βρέθηκε νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία. Πιθανώς εγκλωβίστηκε από τις φλόγες.

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στη Γουμένισσα του Κιλκίς. Οι πυροσβέστες που επιχείρησαν στο συμβάν, όταν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι που καιγόταν εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Η κλήση στην πυροσβεστική έγινε από τους γείτονες, όμως όταν κατεσβέσθη η φωτιά ήταν ήδη αργά για τον 88χρονο άνδρα. Στη φωτιά επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ δεν υπήρξαν προβλήματα σε παρακείμενες κατοικίες.

Θυμίζουμε, πως πριν λίγο καιρό έπιασε φωτιά και το σπίτι μιας γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου.

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα! Τι συνέβη;

Μία μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Αργολίδα, σε περιοχή όπου υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και καλλιέργειες. Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Μεγάλη φωτιά μαίνεται στους Μύλους Αργολίδας.

Το ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς εντοπίζεται μετά τις πηγές της Λέρνης. Ο οικισμός των Μύλων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στη μάχη για να σβήσει η φωτιά έχουν πάρει μέρος δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ άγνωστη παραμένει, μέχρι στιγμής, η αιτία εκδήλωσης του πύρινου μετώπου.

Υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα, καθώς στην περιοχή όπου μαίνεται η πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και αγροτικές καλλιέργειες.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr