Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Είναι ράκος οι δύο γονείς προσπαθούν να...»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Νέα μαρτυρία - «Είναι ράκος οι δύο γονείς προσπαθούν να...»

Οι εξελίξεις για την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα είναι καταιγιστικές και δεν έχουν σταματημό, καθώς συνεχώς νέοι μάρτυρες εμφανίζονται. Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 μια νέα μαρτυρία βγήκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι οποία έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του πατέρα που έσπασε τη σιωπή του)

Νέα μαρτυρία υπέρ των γονιών

Πρόκειται για ένα φιλικό προς τους γονείς πρόσωπο, το οποίο προσπάθησε να τους υποστηρίξει και να αλλάξει την εικόνα με την οποία τους παρουσιάζουν τα media.

«Tα λάτρευαν τα παιδιά τους. Ακολούθησαν δρόμους χωριστούς και ίσως είναι καλύτερα για όλους. Το γεγονός ότι χωρίς να τους ξέρουν, πως είναι σαν άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή και καθημερινά να αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα σχόλια και τις ύβρεις σίγουρα είναι ένα κομμάτι που μας έχει όλους στενοχωρήσει, μας έχει δημιουργήσει θυμό…δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα γι’ αυτό…», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ήξερα ότι ο πατέρας είχε μεταφέρει τα όργανα του παιδιού...»

Στην εκπομπή το Πρωινό, προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 24/3, μια νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα, την ίδια ώρα που η μητέρα είναι έτοιμη να μιλήσει για όλα, μια στενή φίλη του ζευγαριού μίλησε στην εκπομπή για την συμπεριφορά τους απέναντι στα παιδιά και το πως τα αντιμετώπιζαν.

«Ο πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τα παιδιά τους. Από τότε δηλαδή με την 11χρονη, βγήκαν στην Πάτρα και κατηγόρησαν τη μητέρα. Δεν θέλει να αποδειχτεί ότι αυτά που ακούγονται τέλος πάντων, ότι μπορεί να έχει κάνει κακό η 33χρονη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας ήταν πιο τρυφερός από τη μητέρα. Η 33χρονη ήταν λίγο περίεργη, μόνο αυτό. Ήταν πιο πολλές ώρες με εκείνον, ειδικά η 9χρονη. Λόγω του ότι δούλευε κιόλας, τα φρόντιζε ο πατέρας πιο πολύ τα παιδιά και γιαγιά τους, βέβαια η 9χρονη είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί ειδικά όταν ήταν μαζί με τον μπαμπά.

Μου κάνανε πολλά πράγματα περιέργεια εμένα να σου πω την αλήθεια. Ήταν πολύ περίεργη, είχε κάποια ψιλοθεματάκια. Έπαιρνε τηλέφωνο συνέχεια τον πατέρα ότι να ειδοποιήσει ότι κάτι είχε πάθει το μικρό. Εμένα μου είχαν αναφέρει ότι δεν είχε κάτι το παιδί, ότι είχε γαστρεντερίτιδα».

Η ίδια μάλιστα επιβεβαίωε το γεγονός ότι ο πατέρας ήταν εκείνος ο οποίος μετέφερε τα όργανα του παιδιού με ένα φορτηγό, μέσα σε έναν κουβά.