Πάτρα: Έφτασε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τον αποδοκίμασε και πάλι το πλήθος

Θα καταθέσει για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Έφτασε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τον αποδοκίμασε και πάλι το πλήθος

Για δεύτερη μέρα σερί βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης, αυτή τη φορά προκειμένου να καταθέσει για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, Τζωρτζίνας, ενώ χθες αναφέρθηκε εξ' ολοκλήρου στην εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου (δείτε εδώ όσα είπε μόλις βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας).

Ο 30χρονος καταθέτει στο ανακριτικό γραφείο για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο του παιδιού που άφησε την τελευταία πνοή του τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας ήδη βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν τον Μάνο Δασκαλάκη έξω από το κτήριο στον οποίο στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας αποδοκίμασαν τον πατέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Απομονωμένος από όλους ο Μάνος Δασκαλάκης - Επικοινωνεί μόνο με το δικηγόρο του

Στο Πρωινό του Αντ1, έγιναν νέες αποκαλύψεις, καθώς όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινωπόρου, ο Μάνος μετά από τη χθεσινή κατάθεση του στην Ευελπίδων, είναι απομονωμένος, δεν σηκώνει τηλέφωνα σε κανέναν και μιλάει μόνο με τον δικηγόρου του.

Ο ίδιος διαμένει σε συγγενικό του πρόσωπο στην Αθήνα και αποφεύγει να μπαίνει στα social media, γιατί τα σχόλια του κόσμου δεν είναι θετικά και δεν θέλει να επηρεάζεται. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τόνισε πως άτομα από το περιβάλλον του της ανέφεραν πως «o Μάνος που είδαν χθες στις δηλώσεις, δεν ήταν ο Μάνος που γνώριζαν», καθώς είχε πολύ τρακ και δεν ήταν ο εαυτός του.