Πάτρα: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο...» - Η Κουτσελίνη απασφάλισε για όσα θα έρθουν στη δημοσιότητα

«Τα στοιχεία που έχουμε εμείς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο...» - Η Κουτσελίνη απασφάλισε για όσα θα έρθουν στη δημοσιότητα

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε μερικές σύντομες δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 στο Όλα Γκουντ μέσα από το αυτοκίνητο της. Η παρουσιάστρια ερωτήθηκε για την υπόθεση στην Πάτρα μιας και αποτελεί ζήτημα, που εκείνη και η ομάδα της ερευνά, με κίνδυνο ζωής.

Με λίγα και ξεκάθαρα λόγια απάντησε πως τη δυσκολεύει αρκετά ψυχολογικά η όλη ιστορία και σε ότι αφορά τον κόσμο, πως έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται όλη την αλήθεια, που πιθανόν κρύβεται.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολιάζει τις εξελίξεις για την υπόθεση στην Πάτρα

«Δεν έχουμε μοιραστεί κάποιες αλήθειες με τον κόσμο γιατί περιμένουμε τις εξελίξεις όπως η Εισαγγελία θα τις ορίσει. Οι επόμενες μέρες και η επόμενη εβδομάδα θα φέρει έναν πραγματογνώμονα που θα αποφανθεί για τους δύο θανάτους και για τη Μαλένα και για την Ίριδα.

Τα στοιχεία που έχουμε εμείς δείχνουν πως θα έχουμε εξελίξεις περαιτέρω της μία κατηγορίας που αφορά την Τζωρτζίνα. Δεν έχω τη δύναμη να βλέπω αυτά τα βίντεο με τα παιδιά. Μακάρι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές».

«Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και από την παραμικρή στάση του καθένα από μας κάνει μια ανάγνωση πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος επιστήμονας, να μελετάς τη γλώσσα του σώματος. Κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους καταλαβαίνεις πολλά.

Αυτά είναι τα βίντεο που δεν αντέχει να δει η Κουτσελίνη - Πως τα προβάλουν άλλες εκπομπές

Ένα βίντεο από προηγούμενα γενέθλια της Τζωρτζίνας προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/4) στην εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.

Όλη η ομάδα του Πρωινού, παρακολούθησε παγωμένη το στιγμιότυπο του κοριτσιού, η μητέρα του οποίου έχει προφυλακιστεί αυτή τη στιγμή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δε δίστασε να ξεσπάσει κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας την πως ενώ έχει θάψει τρία παιδιά, αυτό που την ενδιαφέρει είναι το διαζύγιό της με τον Μάνο (δείτε εδώ την οργισμένη αντίδρασή του).

«Αυτό το κοριτσάκι τώρα που βλέπουμε μας λένε πως μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του. Δεν το φαντάζεσαι, δεν πάει το μυαλό σου», είπε με τρεμάμενη φωνή η Φαίη Σκορδά, ενώ και ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε σε κλάματα.