Πάτρα: «Οι γονείς έλεγαν ότι είχε νοητική υστέρηση» - Σοκ με νέα μαρτυρία

Αυτά υποστήριζαν για την Τζωρτζίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Οι γονείς έλεγαν ότι είχε νοητική υστέρηση» - Σοκ με νέα μαρτυρία

Ακόμα μία σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στη δημοσιότητα, για να βάλει φωτιά στο θρίλερ της Πάτρας καθώς πρώην εργαζομένη του κέντρου απασχόλησης, στο οποίο πήγαινε η Τζωρτζίνα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε πως η μικρή δεν ήθελε να ασχοληθεί ούτε 3 δευτερόλεπτα με το τάμπλετ το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε πως ήταν η αγαπημένη της ασχολία.

Η μαρτυρία από το περιβάλλον της Πάτρας

«Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ καθόλου».

Ακόμη αποκάλυψε ότι οι γονείς της Τζωρτζίνας είχαν δηλώσει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί έπασχε και από νοητική υστέρηση ενώ κάτι τέτοιο δεν φαινόταν από τη δραστηριότητά της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγαν το παιδί στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, ήταν για να κοινωνικοποιηθεί η μικρή αλλά «περισσότερο για να ασχοληθεί η Ρούλα με τον εαυτό της, να πάει γυμναστήριο και να πάει να πιει έναν καφέ».

Η Ρούλα και ο Μάνος ζητούσαν επίμονα η νεκροτομή της Τζωρτζίνας να γίνει στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της ερώτησης που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Ίριδας, στο επίκεντρο των συνεχών αποκαλύψεων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους βρίσκεται τόσο εκείνη όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης. Στο Live News το απόγευμα της Τετάρτης 27/4, αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ζήτησαν από γιατρούς του νοσοκομείου τουλάχιστον 5 φορές να μη γίνει η νεκροτομή του παιδιού στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ήρθε στο γραφείο μας η μαμά της Τζωρτζίνας και μας ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα. Της είπαμε ότι αυτό δεν θα το αποφασίσουμε εμίς και έφυγε. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με τη διαδικασία για τη νεκροτομή του παιδιού.

Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα. Ο πατέρας ήταν εμφανώς πιο ταραγμένος από την μητέρα, την οποία όσες φορές είδα εκείνη την ημέρα ήταν ψύχραιμη».