Κώστας Γκουσγκούνης: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του εγγονού του για τον θάνατό του

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Γκουσγκούνης: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του εγγονού του για τον θάνατό του

Σε ηλικία μόλις 92 ετών έφυγε από την ζωή ο Κώστας Γκουσγκούνης προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στα αγαπημένα του πρόσωπα όσο και στους χρήστες των social media όπου τον αποθέωσαν.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο η κόρη του όσο και ο γαμπρός του με τα δυο εγγόνια τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Αρτέμιδας που είχε υποδείξει όταν καταλάβαινε πως το τέλος του πλησιάζει.

Έτσι, ο εγγονός του Δημήτρης θέλησε να πει το δικό του "αντίο" με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά χαμογελαστός δυνατός άφοβος, όπως πάντα ,όταν εσύ το θέλησες πλήρης ημερών. Πλέον ο θάνατος αναίσθητων… Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας…».

Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του Κώστα Γκουσγκούνη

Θρήνος για την Ναταλία Γερμανού

Σε ηλικία 92 ετών έφυγε από την ζωή ο Κώστας Γκουσγκούνης το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5, όπως έγινε γνωστό σήμερα Δευτέρα 9/5. Ο θρυλικός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών έδωσε τη δική του σφραγίδα σε μια ολόκληρη εποχή.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και συγκεκριμένα η κόρη του, Χαρούλα, ο σύζυγός της, Αργύρης, και τα παιδιά τους, Δημήτρης και Κώστας, βιώνουν πολύ δύσκολες ώρες.

Ο ίδιος έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς κατά την παραμονή του στο Θριάσειο νοσοκομείο και σήμερα 9/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στην Αρτέμιδα.

Πολλοί ήταν αυτοί που αποχαιρέτησαν δημόσια τον ίδιο και ανάμεσά τους ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έστειλε το δικό της αντίο μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ πριν λίγο καιρό προχώρησε και σε μια συγκινητική δημόσια έκκληση

"Κώστα Γκουσγκούνη όσοι σε ήξεραν μιλούσαν για έναν καλό άνθρωπο. Στα 92, είπες να πηγαίνεις πια, πλήρως χορτασμένος, θρύλος" έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.