Κολωνός: Συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης και οι δύο δράστες - Τι κρύβεται πίσω από τα εμβάσματα στον λογαριασμό της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονης και οι δύο δράστες - Τι κρύβεται πίσω από τα εμβάσματα στον λογαριασμό της

Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό είναι καταιγιστικές, αφού φαίνεται πως η οικογένεια της ανήλικης γνώριζε πολύ περισσότερα και, μάλιστα, συμμετείχε στο έγκλημα. Η μητέρα της έχει συλληφθεί από την Τετάρτη 12/10, ενώ στη σύλληψη του πατέρα της προχώρησαν οι αρχές το πρωί της Πέμπτης 13/10.

Η γυναίκα που έφερε στη ζωή το κορίτσι βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα, η ίδια συναντήθηκε με τον 53χρονο και τον 42χρονο δράστη στον 9ο όροφο του κτιρίου, συζήτησαν για λίγο, ωστόσο δεν είναι γνωστά ακόμα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Η συνάντηση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό με τους δύο δράστες στη ΓΑΔΑ

Τα χρήματα στον λογαριασμό της προέρχονται από την σύζυγο του 53χρονου

Ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδοθεί και για την σύζυγο του 53χρονου δράστη, καθώς φαίνεται πως επιθυμούσε να "πληρώσει" την μητέρα της ανήλικης για να μην μιλήσει και να αφήσει την υπόθεση να ξεχαστεί.

Στον λογαριασμό της γυναίκας βρέθηκαν κάποια χρήματα από τον λογαριασμό του κατηγορούμενου, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα και έδειχναν να επιβεβαιώνουν πως εμπλέκεται στις αποτρόπαιες πράξεις που βαραίνουν το παιδί της, όμως στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, έγινε γνωστό πως τα χρήματα αυτά τα είχε βάλει η γυναίκα του πρώτου.