Κολωνός: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι...» - Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε την κακοποίησή της

Τα πρώτα της λόγια μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι...» - Σοκαρισμένη η θεία της 12χρονης που ανακάλυψε την κακοποίησή της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται με την υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης, με το Πανελλήνιο να παρακολουθεί σοκαρισμένο όλες τις νέες αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 14/10, η θεία της μικρής που ήταν αυτή που ανακάλυψε τι συνέβαινε με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην φυλακή μαζί με τον 42χρονο, μίλησε για πρώτη φορά στον Άγγελο Βουράκη και την εκπομπή «Πρωινό μας».

Οι αποκαλύψεις της θείας της 12χρονης

«Είμαι σοκαρισμένη από όσα ανακάλυψα και από την εξέλιξη την οποία έχει πάρει υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου. Και τα υπόλοιπα επτά αδέλφια της. Παρά τα όσα φρικτά έχουν συμβεί αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες αναπαράγονται από τα μέσα ενημέρωσης ανακρίβειες αναφορικά με την οικογένειά μας, παρουσιάζονται φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα τα πρόσωπά και όλα αυτά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιβαρύνουν τον ψυχισμό και να υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των οκτώ αυτών παιδιών.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λατρεύουν και φροντίζουν τα παιδιά και παλεύουν ακόμα και από το υστέρημά τους για την ανατροφή τους. Καλώ όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους όπως σταματήσουν άμεσα την αναπαραγωγή φωτογραφιών της οικογένειας αλλά και την αναπαραγωγή πληροφοριών αναφορικά Με την οικογένεια και τα οκτώ παιδιά της .Με εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά όλων σας η θεία των παιδιών» είπε η θεία της 12χρονης, ενώ νωρίτερα μίλησε και η γιαγιά της.

«Η μητέρα εξέδιδε τη 12χρονη σε πάρκο»

Σιγά, σιγά τα στόματα έχουν ήδη αρχίσει να ανοίγουν αναφορικά με την φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την 12χρονη την είχε εκδίδει για πρώτη φορά η ίδια της η μητέρα και στην συνέχεια ο αδίστακτος 52χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος μαζί με τον 42χρονο ο οποίος την έχει βιάσει επίσης έχουν μεταφερθεί στις φυλακές των Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή (14/10) και είναι φίλη της μητέρας και πρώην γειτόνισσά της, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και αποκάλυψε όλα όσα είχαν πέσει στην αντίληψη της το τελευταίο διάστημα. Όπως είπε, η 37χρονη εξέδιδε το παιδί σε πάρκο της περιοχής.

«Ένα σκηνικό που είχε και χιόνι και δεν ήταν επιτρεπτό να έχεις ένα παιδί, σε μια δόση που φτάνουμε είναι σε πάρκο, έχει και τις καβατζούλες του, είναι και πιο σκοτεινά, βλέπω τη μικρή να βγαίνει με τον dealer, πώς να το πω… “Τι κάνεις καλέ λέω εδώ πέρα, πού είναι η μάνα σου;”, τη ρώτησα. Την είδα, δεν είπε τίποτα και ξαφνικά, ούτε λεπτό, βγαίνει και η μάνα του».

Κολωνός - Εξελίξεις