Ξυλοδαρμός από τον Dj: Η πρώτη ανάρτηση του μοντέλου μετά την αναβολή του δικαστηρίου

Η νέα ημερομηνία για τη δίκη είναι στις 14 Ιουνίου 2023!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ξυλοδαρμός από τον Dj: Η πρώτη ανάρτηση του μοντέλου μετά την αναβολή του δικαστηρίου

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει έρθει στο προσκήνιο μία νέα υπόθεση κακοποίησης η οποία αφορά γνωστό Dj. Ο ίδιος κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, που είναι γνωστό μοντέλο, για ξυλοδαρμό (δείτε εδώ το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές) και έτσι βρέθηκε στο τμήμα.

Παρόλα αυτά, όσα στοιχεία και αν υπήρχαν, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να παραμείνει πίσω από τα σίδερα και έτσι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Βέβαια, χθές (23/2) Πέμπτη βρέθηκαν στα δικαστήρια για ακόμη μια φορά με σκοπό να τιμωρηθεί ο κατηγορούμενος.

Βέβαια, η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του Dj, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Η νέα ημερομηνία για τη δίκη είναι στις 14 Ιουνίου 2023.

Η ανάρτηση του μοντέλου για την υπόθεση ξυλοδαρμού και την απόφαση του χθεσινού (23/2) δικαστηρίου

Λίγες ώρες μετά την αναβολή της υπόθεσης, το νεαρό μοντέλο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας για ποιο λόγο δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό.

«Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό διότι προσπαθούσα να καθαρίσω τις σκέψεις μου, τα συναισθήματά μου και να ηρεμήσει το μέσα μου ως την δίκη. Σήμερα λοιπόν, η δίκη πήρε αναβολή διότι το ζήτησε η πλευρά του κατηγορούμενου (όχι πως περίμενα κάτι καλύτερο).

Προφανώς τους θύτες τους βολεύει να τα θάβουν κάτω από το χαλί για να κερδίσουν χρόνο. Δεν επιτρέπεται καμία άσκηση βίας ούτε σωματικής ούτε ψυχολογικής σε καμία ψυχή ανεξαρτήτως φύλου και θα ήθελα να συμβουλέψω με αγάπη και πολύ σεβασμό σε οποιαδήποτε βιώνει η έχει βιώσει κάτι παρόμοιο να βρει τη δύναμη να μιλήσει. Όσο πιο σύντομα», έγραψε στην ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο.

H ανάρτηση του μοντέλου για τον ξυλοδαρμό της από τον γνωστό Dj

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε από την Καρολίνα Καλύβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να δείξει την συμπαράσταση της για τον ξυλοδαρμό που υπέστη.