Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Σήμερα μας ταξιδεύουν στην μαγευτική Ύδρα

Μην τις χάσετε! Δείτε το trailer της εκπομπής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Σήμερα μας ταξιδεύουν στην μαγευτική Ύδρα

Ο Τάσος Δούσης με τις «ΕΙΚΟΝΕΣ», μια από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μας ταξιδεύουν σήμερα στην μαγευτική Ύδρα, και μας αποκαλύπτουν τα πάντα για το υπέροχο νησί του Σαρωνικού.

Με τις πιο ελληνικές, καλοκαιρινές “Εικόνες”, ο travel expert Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στο αριστοκρατικό νησί της Ύδρας. Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά του σήμερα 14/7 στις 20.00 στο Open.

Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο:

Επισκεφθείτε επίσης το κανάλι του στο Youtube για περισσότερες μαγευτικές Εικόνες

Χαμός με την prime time του Opentv - Τι έκαναν Κόκκινο Ποτάμι και Εικόνες

Ο Τάσος Δούσης με την εκπομπή Εικόνες που ξεκινάει από αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται καθημερινά στην συχνότητα του Opentv αλλά και το Κόκκινο Ποτάμι κατάφεραν στα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης της Κυριακής 5/7 να προκαλέσουν ταραχή και να στείλουν τους αντιπάλους τους στον... κάδο.

Συγκεκριμένα η εκπομπή Εικόνες ξεκίνησε με lead in 9.8 και συνέχισε με 9,9-12,8-15,5 κατατροπώνοντας σε τέταρτα τα προγράμματα που έπαιζαν στους αντίπαλους σταθμούς. Η "φωτιά" του Opentv όμως συνέχισε να καίει τα πάντα στο πέρασμά της αφού ο Τάσος Δούσης έδωσε lead in 15,9 στην αγαπημένη σειρά Κόκκινο Ποτάμι η οποία το αξιοποίησε και το απογείωσε αφού συνέχισε με 16,4-19,4-18,1.

Αποτέλεσμα αυτού: Το κανάλι Opentv κατέκτησε την prime time ζώνη της Κυριακής 5/7 με τις Εικόνες να κάνουν στο δυναμικό κοινό 12,0% και το Κόκκινο Ποτάμι να φτάνει μέχρι το 17,5%.