Big Brother Highlights: Ο λόγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, η μούντζα της Αντελίνας, τα κλάματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Ο λόγος του Ανδρέα Μικρούτσικου, η μούντζα της Αντελίνας, τα κλάματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του Big Brother ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Από τα κλάματα των παικτών, στο λόγο που έβγαλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το περιστατικό και από τη μούντζα που έριξε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον σύζυγό της στον παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Διαφωνώ με τον ΣΚΑΙ γιατί...» - Μίλησε στο live του Big brother για το περιστατικό με τον Αλεξανδρίδη

Με το που ξεκίνησε το σημερινό 11/9 live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης κατευθείαν θέλησε να πάρει θέση για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη με τις σ3ξιστικές αναφορές και την ατάκα για βιασμό , που τον οδήγησε στην αποπομπή του από το σπίτι. Ωστόσο, το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, στην αρχή, είπε πως «είναι γεγονός που μας στενοχώρησε, με την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα, αλλά το live streaming. Καταδικάστηκε από μας και την ελληνική κοινωνία».

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε. Ο κ. Μικρούτσικος πριν πάρει το μέρος του ΣΚΑΙ λέγοντας πως δεν φταίει το κανάλι, καθώς δεν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, αλλά ούτε και κανένα πλάνο του παίκτη, «άδειασε» την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Όπως είπε ο ίδιος, η εκπομπή έπαιξε το απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε και στην συνέχεια ανακοίνωσε στον αέρα πως από εδώ και στο εξής μετά το συγκεκριμένο άσχημο γεγονός δεν θα προβάλει καθόλου το Big Brother. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν φανερά ενοχλημένος με το Πρωινό και την απόφαση.

[/OEmbed]

Δείτε μάλιστα εδώ αναλυτικά τα όσα είπε στον αέρα η Φαίη Σκορδά.

«Ήμουν καλεσμένος μιας εκπομπής, προκειμένου να μιλήσω για το Big Brother και ο σταθμός της, πριν προβληθεί, ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε αναφορά στο πρόγραμμα. Συγχαίρω τον ΣΚΑΪ, γιατί απομόνωσε και έκοψε το σημείο εκείνο του live streaming. Δεν έπαιξε κανένα στιγμιότυπο, έβγαλε ανακοίνωση πειθαρχικού χαρακτήρα και διαχειρίστηκε το θέμα με φοβερή λεπτότητα και ευαισθησία, κόβοντας... σύρριζα την κεφαλή του κακού. Συμφωνώ απόλυτα και το χειροκροτώ. Δεν πρέπει να φτάσουν να ηθικολογούν άνθρωποι, που τα λένε απλά λόγω του ανταγωνισμού και δεν έχουν καμία ευαισθησία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, όμως, μίλησε και για τη διαφωνία του με το σταθμό, τονίζοντας πως «ήθελα να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη απέναντι. Θα ήμουν καταπέλτης, θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν σκέφτεται αυτά που λέει, θα τον ανίχνευα». Επίσης, έτσι έδιωξε ο «Μεγάλος Αδερφός» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι

Big Brother: Η δοκιμασία για... γερά νεύρα που έβαλε ο Βαρθακούρης στον Πυργίδη

Μια δοκιμασία για γερά νεύρα έβαλε στο σημερινό live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης, στον Δημήτρη Πυργίδη. Έπαθλο ,εάν τα καταφέρει και την βγάλει εις πέρας είναι τα 50€, τα οποία όπως του είπε μπορεί να τα κάνει ότι θέλει.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αδερφός τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής και του ανακοίνωσε πως όταν έρθει η ώρα να μιλήσει με τον αρχηγό της εβδομάδας, πρέπει να τον διακόψει τρεις φορές χωρίς ωστόσο να εκνευριστεί γιατί θα χάσει την δοκιμασία.

Μάλιστα, του είπε πως δεν πρέπει να τον υποψιαστούν οι συμπαίκτες του και όταν βγει από το δωμάτιο να βρει μια δικαιολογία να πει, όταν θα τον ρωτήσουν γιατί τον κάλεσε ο μεγάλος αδερφός στο δωμάτιο.

Big Brother: Η έκπληξη που δέχτηκε παίκτρια στον αέρα και τα δάκρυα

Τρομερή έκπληξη υπήρξε στον αέρα του Big Brother, με τη σύνδεση με το σπίτι να πραγματοποιείται και εκεί να γίνεται μια μοναδική αποκάλυψη στη μία από τους τρεις παίκτες, που είναι υποψήφια για αποχώρηση. Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της και «λύγισε».

Η Βασιλική Χάνου είναι μία από τους τρεις, που αναζητούν την ψήφο του κοινού, προκειμένου να μείνουν στο σόου. Κάτι τέτοιο συμβαίνει, μάλιστα, μόλις μία εβδομάδα μετά την ξαφνική της είσοδο στο σπίτι, όπου είχε προκαλέσει επίσης σοκ.

Η παρουσία της είναι αρκετά γλυκιά μέχρι τώρα και έγινε ακόμη... γλυκύτερη, όταν εμφανίστηκε η εγκυμονούσα κόρη της. Παρά την προχωρημένη της κατάσταση, βρέθηκε στο στούντιο του Big Brother και έδωσε κουράγιο στη μητέρα της.

Big Brother: «Κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα» - Το απίστευτο σχόλιο του Μικρούτσικου για παίκτη

Ένα απίστευτο σχόλιο για έναν παίκτη του Big Brother έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως είπε όταν έβλεπε ιντερνετικά το ριάλιτι δεν άντεξε να τον ακούσει και σταμάτησε να βλέπει.

Όπως διευκρίνισε δεν άντεχε να βλέπει τον Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίο λέει συνέχεια «Χάος, χάος».

«Αυτός με τη λέξη "χάος" αποφεύγει τα πάντα να ξέρεις. Βάζει ένα "χάος" και τέλος. Θέλω να κάνω μια παρατήρηση. Την πρώτη εβδομάδα μου είχε τσακίσει το κεντρικό νευρικό σύστημα με το "χάος, χάος, χάος".

Όταν τον έβλεπα ιντερνετικά, κάποια στιγμή σταμάταγα γιατί δεν άντεχα. Αφού πέρασα το όριό μου, ψοφάω να τον βλέπω κι ας λέει μόνο "χάος". Τώρα συνήθισα και δεν έχω πρόβλημα. Συνήθισα αυτό και μου βγαίνει όλο το στιλάκι. Μου αρέσει να τον ακούω. Τώρα που βγήκε μου ήταν απολαυστικός», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όλα αυτά τα είπε μετά την αποκάλυψη για τη δοκιμασία που πρέπει να βγάλει εις πέρας.

Big Brother: Ο χορός του Ανδρέα Μικρούτσικου με την "καυτή" ψυχολόγο που αναστάτωσε το πλατό

Πολλές είναι οι εκπλήξεις στο σημερινό 11/9 live του Big Brother. Ο μεγάλος αδερφός δεν έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί τους παίκτες, ενώ και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν γινόταν να μην αναστατώσει το πλατό. Πήρε την "καυτή" ψυχολόγο του ριάλιτι και χόρεψαν στο πλατό.

Αφού ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την Αφροδίτη και την Βασιλική να χορέψουν στο σπίτι με δυο αγόρια παρτενέρ, ο κ. Μικρούτσικος ζήτησε από την ψυχολόγο να γίνει η δική του παρτενέρ.

Μπορεί η ίδια να είχε αρχικά να δίστασε γιατί όπως είπε δεν ξέρει να χορεύει, ωστόσο την έπεισε και έτσι ξεκίνησε ο χορός στο πλατό, όπου αναστάτωσε το κοινό. Να σημειώσουμε πως νωρίτερα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έγινε έξαλλος με παίκτη.

Big Brother: Αυτός είναι νέος παίκτης του μπήκε μέσα στο σπίτι - Η απίστευτη ατάκα που του πέταξε ο Μικρούτσικος

Νέα ανατροπή ήρθε στο Big Brother, με έναν νέο παίκτη να μπαίνει στο σπίτι, έτοιμος να τρελάνει άπαντες στο σπίτι, προερχόμενος από την Επαρχία και μπαίνοντας με εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, τρόπο. Μια απίστευτη ατάκα του πέταξε ο Μικρούτσικος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε την είσοδο ενός νέου παίκτη στο σπίτι, πριν περάσει στη ζωντανή σύνδεση με το σπίτι, καθώς το φυλούσε ως έκπληξη στους υπόλοιπους παίκτες.

Κάποια στιγμή, κι ενώ γινόταν κουβέντα με τους συγκατοίκους του σπιτιού... ξεπρόβαλε ο Νίκος Τζέκος, που έρχεται από το Κιλκίς και κερδίζει τις εντυπώσεις, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δε να βρίσκεται σε κατάσταση αμοκ.

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε, δε, αν θα ήθελε... να αρμέξει, ενώ του ζητήθηκε ακόμη και να σφυρίξει. Δείτε ωστόσο τα απίστευτα νούμερα που σημείωσε χθες το Big Brother.

Big Brother: «Λύγισε» η Άννα Μαρία - Βγήκε η μητέρα της στο πλατό και τους «τρέλανε» όλους

Στο πλατό του Big Brother εμφανίστηκε η μητέρα της Άννας Μαρία Ψυχαράκη και τους «τρέλανε» όλους με τον απίστευτο χαρακτήρα της. Η παίκτρια μάλιστα, όταν την είδε «λύγισε», καθώς έχει να την δει πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια αναφορά αρχικά στην Άννα Μαρία, λίγο πριν την δει, με την παίκτρια να λέει «πάλι καλά που δεν είναι εδώ». Ωστόσο έμεινε άφωνη μόλις την αντίκρισε στην τηλεόραση.

Η μητέρα της, της μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια και της είπε πως την αγαπάει πολύ, ενώ αυτό που της τόνισε είναι πως πρέπει να τρώει, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Στη συνέχεια μάλιστα, λόγω του ότι την βλέπει ψυχολογικά πιεσμένη, την ρώτησε αν θέλει πραγματικά να μείνει στο παιχνίδι.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως μητέρα και κόρη έχουν την ίδια ενεργητικότητα, καθώς καθόλη την διάρκεια που ήταν στον αέρα, η μητέρα της ήταν και μιλούσε όρθια. Δείτε ωστόσο και το σκάνδαλο μεγατόνων με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Big Brother: Αδιανόητο! Η Αντελίνα... μούτζωνε τον Χάρη Βαρθακούρη πίσω από τις κάμερες

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό live του Big Brother, με την Αντελίνα να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και να... μουτζώνε τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο παίκτης πρόσφατα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και ο παρουσιαστής του αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι...» το οποίο και τραγούδησε.

Όταν σταμάτησε ωστόσο ο Χάρης είπε με χιούμορ: «Θα τα πούμε σε λίγο γιατί η γυναίκα μου με μουντζώνει από απέναντι. Αγάπη μου το ξέρεις ότι δεν το εννοούσα».

Big Brother Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα

Να σημειώσουμε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη δε θα μπορούσε να μην απαντήσει με τον δικό της τρόπο στον Αντώνη Αλεξανδρίδη για τα απρεπή σχόλια που έκανε, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως ως γυναίκα και μητέρα, καταδικάζει τέτοιες δηλώσεις.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα ο Χρήστος Μακρίδης όταν άκουσε την κόρη του - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό με τον Χρήστο Μακρίδη όταν άκουσε στον αέρα του Big Brother την κόρη του και την γυναίκα του. Ο παίκτης πλάνταξε στο κλάμα και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

Ο Αντιδήμαρχος είναι ένας από τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και ο μεγάλος αδερφός του επιφύλασσε μια έκπληξη, όπως έκπληξη έκανε και στην Άννα Μαρία με την μητέρα της, αλλά και στην Βασιλική με την εγκυμονούσα κόρη της.

Συγκεκριμένα, έβγαλαν στον αέρα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την γυναίκα του, καθώς δεν μπορούσε να πάει στο live. Ο Χρήστος Μακρίδης από το πρώτο κιόλας λεπτό συγκινήθηκε και δεν δίστασε να το δείξει.

Όταν όμως άκουσε την κόρη του πλάνταξε στο κλάμα, αφού όπως είπε του λείπουν πάρα πολύ. «Ξεσάλωσε» το Twitter με το Big Brother και τον.. Αντιδήμαρχος. Δείτε τα tweets «φωτιά».

Big Brother: Δίδυμοι και Ραϊσα μίλησαν ανοιχτά για τη «σχέση» τους - Έπος τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν ποτέ

Οι δίδυμοι και η Ραΐσα μίλησαν στο νέο επεισόδιο του Big Brother για το φλερτ, που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, με την Αλβανίδα παίκτρια και τους Χρήστο και Παναγιώτη να αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Ενώ στον αέρα προβλήθηκαν και πλάνα που δεν είδαμε ποτέ.

Οι τρεις τους κλήθηκαν στο δωμάτιο, όπου κανονικά επικοινωνούν με τον «Μεγάλο Αδελφό», αλλά στο live μιλούν με τον Χάρη Βαρθακούρη. Ο παρουσιαστής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τη δική τους πλευρά, θέλησαν να μάθουν τι έχει πραγματικά συμβεί.

Οι δίδυμοι, αρχικά, μίλησαν για το... παιχνίδι που έκαναν, το οποίο τελικά στενοχώρησε την Ραΐσα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και την τελευταία να εκφράζει τα νεύρα της στο σπίτι.

Με τα πολλά ζόρια, παραδέχθηκαν πως στενοχωριούνται που κατέληξε έτσι η ιστορία. Η Ραΐσα, όταν κλήθηκε να μιλήσει με τον Βαρθακούρη, δεν έκρυψε την πικρία της, αποκαλύπτοντας πως υπήρχαν αισθήματα και για τους δύο. Να σημειώσουμε πως άναψε φωτιές η Ραΐσα με το κοφτό της εσώρουχο μπροστά στα αγόρια.

Big Brother: Ραμόνα και Ράνια ήρθαν αντιμέτωπες για τον άγριο τσακωμό λόγω των... παπουτσιών

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Ράνια... ξέφυγε με αφορμή την κόντρα της με τη Ραμόνα, με τις δύο γυναίκες να έχουν τσακωθεί άγρια στην αθλητική δοκιμασία, εξαιτίας ενός... ζευγαριού παπουτσιών.

Η παίκτρια, που γλίτωσε από τη δοκιμασία αποχώρησης λόγω του πλεονεκτήματος που διέθετε, αναφέρθηκε στην αγάπη της για την πατρίδα και αναφέρθηκε σε πρόσωπα, όπως ο Σολωμός Σολωμού και ο Κατσίφας, δείχνοντας μια σύγκλιση απόψεων με τον Χρήστο Μακρίδη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε εκείνο το σημείο, τη ρώτησε αν θεωρεί τη Ρουμάνα παίκτρια ως... εισβολέα, με τη Ράνια να απαντά πως δεν έχει τέτοια άποψη, επιμένοντας στις εθνικόφρωνες «κορώνες» της.

Στο τέλος, πάντως, οι δύο παίκτριες... τα είχαν βρει, αφού η Ράνια πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια και είπε ότι θα τα δώσει στη Ραμόνα, αν και δεν το έκανε εκείνη τη στιγμή στον αέρα, κάτι που δημιουργεί αμφιβολίες. Να σημειώσουμε πως η Ραμόνα ξέσπασε σε κλάματα.

Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Το δεύτερο ζωντανό επεισόδιο του Big Brother ολοκληρώθηκε και έγινε γνωστός ο παίκτης, ο οποίος αποχωρεί από το σπίτι, μετά από απόφαση του κοινού.

Το σόου, για ακόμη μια φορά, είχε πολλές εκπλήξεις να μας προσφέρει και δυνατές συγκινήσεις. Οι παίκτες μίλησαν για τα θέματα που τους απασχόλησαν, ανταποκρίθηκαν σε προκλήσεις και πέρασαν από την... ανάκριση των Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικου.

Στο τέλος, όμως, ένας έπρεπε να αποχωρήσει και αυτός ήταν η Βασιλική Χάνου. Συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους έναντι της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και του Χρήστου Μακρίδη - ο οποίος νωρίτερα πλάνταξε στο κλάμα - και, τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι.