Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με όσους ακολουθούν τον 32χρονο Μπάμπη στο Instagram

«Να ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με όσους ακολουθούν τον 32χρονο Μπάμπη στο Instagram

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, σχολιάζοντας με τους συνεργάτες της όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρο από το φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου ο 32χρονος Μπάμπης δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είναι έξαλλη με τους ανθρώπους που ακολουθούν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Instagram μετά την ομολογία του.

«Το “έξω τι λένε για εμένα” είναι ερώτηση που έκανε στους αστυνομικούς; Τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος γι αυτόν; Έχουν πει ψυχολόγοι που έχουν κάνει την ανάλυση πόσο ναρκισσιστής είναι. Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, δέκα ημέρες μετά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει “καλό ταξίδι αγάπη μου”.

Και να πω και κάτι γι αυτό το Instagram που είναι ανοιχτό και έχει πάει στις 18 χιλιάδες followers. Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε; Να μπείτε μέσα να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε, να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Πραγματικά σας το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να πας να τον βρίσεις και να τον καταραστείς ναι. Γιατί να τον ακολουθήσεις;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου για τα Γλυκά Νερά

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη σημερινή της εκπομπή, με αφορμή την συγκλονιστική υπόθεση στα Γλυκά Νερά μετά και από την ομολογία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε τη γυναίκα του.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα και με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και με αφορμή την εξομολόγηση του αστυνομικού που έβγαλε το μωρό από το σπίτι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Πόσο τρυφερός και γλυκός. Σε αντίθεση με τη βαρβαρότητα έρχεται αυτή η γλύκα. Έκανε ένα λάθος, όμως, δεν έλυσαν τον σύζυγο, έλυσαν το τέρας», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα είναι συγκλονισμένος».