Δεν έχει ξαναγίνει! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκρυψε tips και προκάλεσε τον σερβιτόρο να τα βρει

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν έχει ξαναγίνει! Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκρυψε tips και προκάλεσε τον σερβιτόρο να τα βρει

Όσα περισσότερα μαθαίνουμε τελικά για περιστατικά που συμβαίνουν γύρω μας, τόσο λιγότερο μας κάνουν έκπληξη, ωστόσο κάποια ξεπερνούν και την ανθρώπινη φαντασία! Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πως γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, πήγε και ειρωνεύτηκε με προσβλητικό τρόπο σερβιτόρο σε μαγαζί στην παραλία.

Καταγγελία για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Εντύπωση λοιπόν προκαλεί η καταγγελία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν σερβιτόρος από μαγαζί σε παραλία ανέφερε πως η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό επισκέφθηκε με την παρέα της το μαγαζί και η συμπεριφορά τους ήταν ιδιαίτερα αγενής με το προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε το ότι αφού την εξυπηρέτησαν κάλεσε τον σερβιτόρο και του είπε όσον αφορά το φιλοδώρημα «Έχουμε βάλει στην άμμο 2 ευρώ αν τα βρεiς..ΔΙΚΑ ΣΟΥ!». Ο σερβιτόρος τότε πήγε μετά και ανέφερε το περιστατικό στο αφεντικό του και έτσι έγινε γνωστή η ιστορία, ωστόσο αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι το όνομά της, ή έστω κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά το ποια είναι.

 Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έκρυψε tips και προκάλεσε τον σερβιτόρο να τα βρει

Αναβάλλει τον γάμο της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

Το πρωί της Πέμπτης (19/5) μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού, όπου έγραψε για τον σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγω που δεν πραγματοποιήθηκε ο γάμος της. (δείτε εδώ τι έλεγε πριν από λίγο καιρό για τον γάμο της)

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είπε αρχικά η Νάνσυ Αλεξιάδη και στη συνέχεια αποκάλυψε πως είναι να ζει μακριά από τον σύντροφό της μιας και αυτό το διάστημα εκείνος βρίσκεται στην Ισπανία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά.

Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα».