Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor - «Ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο»

Η δύσκολη περίοδος που αντιμετώπισε μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor - «Ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο»

Η Ελένη Χατζίδου μετά την επιστροφή του νέου κύκλου του Survivor στο ΣΚΑΙ θυμήθηκε την δική της συμμετοχή αποκαλύπτοντας τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το ριάλιτι.

Η τραγουδίστρια εκτός από πολύ καλή μανούλα είναι και αρκετά ενεργή στα social media. Έτσι, η ίδια έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της οι οποίες αφορούσαν κυρίως το Survivor.

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι θέλησαν να μάθουν τι γινόταν όταν έκλειναν οι κάμερες αλλά και τι τυχόν προβλήματα αντιμετώπισε η ίδια μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα περίοδο για πολλούς μήνες λόγω της ταλαιπωρίας και της πείνας και όχι λόγω κάποιου χαπιού που πολλοί νόμιζαν ότι μας δίνουν.

Ακόμα, ήμουν ένα βήμα πριν το χειρουργείο των φωνητικών μου χορδών καθώς έκανα πολυποειδή εκφύλιση από την ταλαιπωρία όπως είπε ο γιατρός.». Δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος το φετινό Survivor.

Η Χατζίδου αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor

Ελένη Χατζίδου: «Ήλπιζα να δίνουν φαγητό πίσω από τις κάμερες στο Survivor»

Μέσα από το ίδιο Q&A αποκάλυψε και το αν η παραγωγή δίνει στους παίκτες φαγητό πίσω από τις κάμερες.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και έτσι, τώρα που παίζεται η νέα σεζόν, και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι ζήτησαν να μάθουν πολλά από την εμπειρία της στο παιχνίδι.

Η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως η παραγωγή δεν δίνει φαγητό στους διαγωνιζόμενους, ενώ χιουμοριστικά είπε πως είχε την κρυφή ελπίδα να δίνει!

Ελένη Χατζίδου Survivor