Survivor spoiler 18/1: "Κόκκινη" και "μπλε" - Οι νέες ομάδες και η παρουσία του Ατζούν

Ποιοι είναι σε ποιους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 18/1:

"Φωτιά" θα πάρουν τα νούμερα τηλεθέασης με τις δυο νέες ομάδες του Survivor! Σήμερα 18/1 οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα χωριστούν σε "Κόκκινους" και "μπλε" με αρχηγούς τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τζέιμς Καφετζή.

Οι δυο αυτοί παίκτες σύμφωνα με τα στατιστικά είναι οι πιο δυνατοί μέχρι στιγμής από την κάθε ομάδα και γι' αυτό κλήθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο από τον Γιώργο Λιανό να διαλέξουν ποιους θέλουν για συμπαίκτες τους.

Όπως προδίδει το τρέιλερ που θα δείτε παρακάτω η μια ομάδα, η "Κόκκινη", θα απαρτίζεται από τον Γιώργο Κόρομι, τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιώργο Κοψιδά, την Σοφία Μαργαρίτη και την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ στην Μπλε ομάδα θα ανήκουν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Χρήστος Σταμούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Αλέξης Παππάς, η Μαριπόζα, η Μαριλένα Ρουμελιώτη, ο Πάνος Καλίδης, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε το σημερινό 18/1 trailer του Survivor

Όπως καταλαβαίνετε το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα αργότερα, προς το απόγευμα θα βρίσκεται εδώ με νέο άρθρο για να σας αποκαλύψει ποια ομάδα θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα ασυλίας!

Μην το χάσετε γιατί τώρα ξεκινάει το καλό..