Survivor 4 - Καινούργιου: "Συμπαθέστατος ο Νίκος Μπάρτζης αλλά..."

Οι εικόνες που την απογοήτευσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Καινούργιου:

Βίντεο από τον πανικό που επικράτησε κατά την επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη προβλήθηκε στον αέρα του Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας και η Κατερίνα Καινούργιου έγινε... έξαλλη με τις εικόνες.

Όπως σας αποκάλυψε και το Youweekly.gr πρώτο μέσα από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κόντεψε να καεί ολόκληρο από τους πανηγυρισμούς για τον αγρότη.

Η ατάκα της Καινούργιου για την επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor

«Συμπαθέστατος είναι ο Νίκος Μπάρτζης αλλά αυτά τα πλάνα που βλέπω....Ειδικά μέσα στο αεροδρόμιο τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας σε υπερβολικό βαθμό», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, Κατερίνα Καινούργιου.

Ποιος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Νίκο Μπάρτζη με ένα ταψί μπιφτέκια;

Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και ο Αρτ, από τη Φωλιά των Κου Κου… Αυτή την υποδοχή ο Νίκος Μπάρτζης θα την θυμάται για καιρό. Ο Αρτ περίμενε τον πρώην παίκτη του Survivor με ένα ταψί μπιφτέκια, αφού στον Νίκο οφείλεται και η φράση «τη γυρίζει τη μπιφτέκα» που τόσο πολύ ακούσαμε φέτος στο reality επιβίωσης.

«Νίκο τα μπιφτέκια!», φώναζε ο Αρτ, ενώ γινόταν κακός χαμός κατά την υποδοχή του παίκτη. «Νίκο αυτά είναι για σένα! Η ατάκα σου έχει γίνει viral!», συνέχισε ο Αρτ και ο Νίκος Μπάρτζης, έχοντάς τα λίγο χαμένα από τον πανικό που επικρατούσε, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Παιδιά ευχαριστώ! Θα τα πούμε άλλη στιγμή όλοι».

Τελικά, τα μπιφτέκια κατέληξαν στους συγγενείς του Νίκου.