Survivor 5: Αυτός είναι ο φετινός νικητής σύμφωνα με το twitter

Ξεχώρισε και είναι μόνο δυο μέρες στον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός είναι ο φετινός νικητής σύμφωνα με το twitter

Δυο μέρες είναι αρκετές όπως φαίνεται για τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor 5 και ταυτόχρονα χρήστες του Twitter! Τα συμπεράσματα έχουν δημιουργηθεί και ένα είναι το όνομα που αποθεώνουν σε κάθε επεισόδιο στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιωρίκα Πιλίδη των Διάσημων. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν στο twitter πως πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη που έχουμε δει στο reality, από τη πρώτη του κιόλας εμφάνιση.

Η αποθέωση του Πιλίδη στο Twitter

Είναι ταχύτατος, περνάει σαν σίφουνας όλα τα εμπόδια και ούτε που πανηγυρίζει όταν κερδίζει τον «γύρο» του. Όπως ήταν λογικό, μετά το εμφατικό του ντεμπούτο υπήρξε καταιγισμός σχολίων στα social media, ενώ αρκετοί στάθηκαν και στον ήπιο ως τώρα χαρακτήρα του.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Μάλιστα, έχει και μια αδερφή σκέτη κούκλα (δείτε φωτογραφίες της εδώ).

Τα στατιστικά των παικτών - Ανατροπή με την πρώτη θέση!

Σύμφωνα με τα στατιστικά που δημοσιεύει στο Twitter ο λογαριασμός Survivor Statistics, κορυφαία παίκτρια είναι Ασημίνα Χατζηανδρέου με 4,5 στις 4,5 νίκες και ακολουθεί ο γηραιότερος των Μαχητών, Θανάσης Μπέλλος.

Αντιθέτως, τελευταία όλων βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού, που στο επεισόδιο της Δευτέρας 27/12 ψηφίστηκε ως δεύτερη προτεινόμενη προς αποχώρηση, που ενώ έχει παίξει 3 αγώνες έχει σημειώσει 3 νίκες.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!