Survivor 5 trailer 1/3: "Σκληρή" ημέρα η σημερινή για όλους τους παίκτες - Τι συνέβη

Άσχημα ψυχολογικά όλοι...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 1/3:

Παραμένει αρκετά τεταμένο το κλίμα στην παραλία των Μπλε ειδικά μετά το χθεσινό 28/2 επεισόδιο που ο Μαρτίκας βγήκε στον τάκο από την ομάδα του. Όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι μέσα από τα spoils μας οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη ασυλία, άρα οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor μοιράστηκαν και από τα δυο στρατόπεδα.

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού μέχρι την Τετάρτη έχουν τεθεί η Βρισηίδα, η Μυριέλλα, ο Σπύρος και ο Γιάννης. Η επόμενη μέρα, δηλαδή η σημερινή 1/3, είναι ακόμα πιο δύσκολη καθώς οι παίκτες και των δυο ομάδων έχουν πεσμένη ψυχολογία και θα πρέπει να σταθούν στα πόδια τους όπως κάθε φορά και να αγωνιστούν για ένα από τα σημαντικότερα έπαθλα γι' αυτούς: την επικοινωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα νικητές αυτού του αγωνίσματος ήταν οι Διάσημοι οπότε όπως καταλαβαίνετε θα είναι μεγάλο ντέρμι. Οι μαχητές δεν θέλουν να ξανά χάσουν, δεν αντέχουν, θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν δύναμη από τους δικούς τους ανθρώπους. Οι διάσημοι από την άλλη επειδή έζησαν πρόσφατα το συναίσθημα ξέρουν πόσο ωραίο είναι και δεν θα χαριστούν.

Εμείς ωστόσο έχουμε ήδη τις πληροφορίες μας για το ποιος κερδίζει - διαβάστε εδώ.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils