Survivor 5: Σπάνια εμφάνιση του τρίτου αδερφού Ρουβά - Η συγκίνηση του Απόστολου

Τα αδέρφια μίλησαν στο έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 5: Σπάνια εμφάνιση του τρίτου αδερφού Ρουβά - Η συγκίνηση του Απόστολου

Μετά την νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα της επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 29/3, οι παίκτες κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους και να πάρουν δύναμη από αυτούς να συνεχίσουν να αγωνίζονται. (Δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει την Τετάρτη 30/3)

Μίλησε με τον αδερφό του ο Απόστολος Ρουβάς στο Survivor 5

Η κορυφαία στιγμή του επάθλου επικοινωνίας ήταν η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε με τον Βασίλη τον αδερφό του. Ο Βασίλης του μετέφερε τα νέα όλων, ενώ του ανέφερε ότι προ ολίγου έπινε καφέ με την σύντροφο του σεφ, Φανή.

Ο Απόστολος συγκινήθηκε και του είπε να μεταφέρει τα φιλία του και στους γονείς τους αλλά και στον έτερο αδελφό τους, Σάκη.

«Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου...» - Ξέσπασε μπροστά στον Λιανό ο Απόστολος Ρουβάς

Οι συζητήσεις γύρω από τον Απόστολο Ρούβα όλο και πληθαίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (29/3), καθώς φαίνεται πως όλοι έχουν λόγο και άποψη στο κατά πόσο ο διάσημος μάγειρας πρέπει να μείνει ή να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε μια τέτοια συζήτηση αποφάσισε να τοποθετηθεί και ο ίδιος ο Απόστολος, ωστόσο το θυμικό του ξέφυγε και ξέσπασε για την αδικία που βιώνει.

«Εγώ ήμουν σε μια κουζίνα 8 και 10 ώρες στην φωτιά και παραιτήθηκα για να έρθω εδώ. Γιατί πολλά ακούγονται και για όνομα μου να ξεκαθαρίσω. Εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου». δήλωσε ο Απόστολος και καταχειροκροτήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους.