Survivor 5 spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιώργος Ταλάντσεβ;

Τι συνέβη μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιώργος Ταλάντσεβ;

Στο Survivor είναι εύκολο να λυγίσεις. Οι συνθήκες μονάχα εύκολες δεν είναι σε αυτό το ριάλιτι, με την πείνα, τις κακουχίες και τις ίντριγκες επιπλέον να είναι στοιχεία, που μπορούν να λειτουργήσουν «επιβαρυντικά» για έναν παίκτη, ώστε να έρθει στα όριά του.

Μέσα σε όλα αυτά, βέβαια, μπαίνει κι ένας νέος παράγοντας στη συμβίωση των παικτών, ειδικά της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να... σκάσει και γάιδαρο με όσα λέει και κάνει στην παραλία, αφού δε βοηθά επί της ουσίας πουθενά, ενώ και αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους παίκτες.

Η γενική του στάση είναι λογικό, να κάνει έξαλλους τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, με τους πρώτους ειδικά να μην μπορούν να τον αντέξουν άλλο. Τα «ξεσπάσματα» στην κάμερα και μπροστά σε... φίλους και εχθρούς είναι διαρκή, αφού δεν μπορούν να κρύψουν άλλο το πόσο ανυπόφορη είναι η συμπεριφορά του ως προς τη συμβίωση.

Και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι ένας ήσυχος άνθρωπος σαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ έρχεται στα όριά του. Ο έτερος παίκτης της μπλε ομάδας, που μπορεί να μη μιλά πολύ, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύναμος, έφτασε σε σημείο να...διαβάστε εδώ την συνέχεια!