Survivor 5: «Δεν θα την ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου,παλιοκωλοτούμπα!» - Πανικός στην καλύβα των Μπλε

Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαρτίκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν θα την ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου,παλιοκωλοτούμπα!» - Πανικός στην καλύβα των Μπλε

Ο καυγάς μεταξύ το Τάκη και του Μαρτίκα, που ξεκίνησε με αφορμή τον τσακωμό του πρώτου με τη Σοφιάννα, συνεχίστηκε και στην καλύβα μετά την ήττα τους στο σημερινό 1/5 αγώνισμα ασυλίας. Το κλίμα ήταν πολύ κακό και τότε ξεκίνησαν να φωνάζουν όλοι μεταξύ τους, οι περισσότεροι αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του Τάκη, ο οποίος μάλλον δίκαια θεωρεί πως θα ψηφιστεί.

Δεν θα την πιάνεις στο στόμα σου!

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρτίκας μέσα στον καυγά τους και στον διαπληκτισμό τους, τον συμβούλευσε να προσέχει τι λέει γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει έξω όταν φύγει, και να σκεφτεί την κόρη του και τότε ο Τάκης εξοργίστηκε και τον έβρισε απειλώντας τον να μην την πιάνει στο στόμα του.

«Να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη!»

Εντάσεις, διόλου κολακευτικά επίθετα και βρισιές είχαμε στον αγώνα για την πρώτη ασυλία καθώς μετά τον πρωτοφανή καυγά της Σοφιάννας και του Τάκη στον πάγκο, και τα όσα ακούστηκαν, εκείνος απομακρύνθηκε από την ομάδα και το έριξε και πάλι στις φωνές! «Δεν έχεις ψυχολογία ποτέ γι΄αυτο κάνεις όλο ήττες» είπε στη Σοφιάννα και απευθυνόμενος στον Μαρτίκα συνέχισε λέγοντας «Ήρθες να το παίξεις γκόμενος, Μαρτίκα! Βλάκας είναι ο κωλοτούμπας!»

«Σου έκανα αυτό που σου άξιζε» του φώναξε η Σοφιάννα και μαζί της συμφώνησε και ο Μαρτίκας.«Μην κοιτάς τι σου έκανε κοίτα τι της είπε» φώναξε ο φαρμακοποιός. «Είσαι αγενής, εύχομαι να χάσουμε την ασυλία για να ξεβρωμίσουμε την ομάδα, βρωμιάρη. Να σέβεται την ομάδα!» συνέχισε.