Νοικοκυρές προσοχή! Έτσι θα κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να δείχνει πιο ζεστή από ποτέ!

Με πέντε απλά βήματα!

Νοικοκυρές προσοχή! Έτσι θα κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να δείχνει πιο ζεστή από ποτέ!

Νοικοκυρές χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλες σας, γιατί η κρεβατοκάμαρα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού! Έτσι θα την κάνετε, με πέντε πολύ απλά βήματα, να δείχνει πιο ζεστή και φιλόξενη από ποτέ!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να περνάνε αρκετό χρόνο στην κρεβατοκάμαρα τους, την οποία μάλιστα θέλουν να έχουν διακοσμημένη με τις τελευταίες τάσεις.

Εάν λοιπόν έχεις χαμηλό μπάτζετ, σου έχουμε ακριβώς τα σημεία που πρέπει να εστιάσεις, προκειμένου να κάνεις το δωμάτιο σου να δείχνει σαν καινούργιο!

Στρώματα:

Το να χρησιμοποιείς σκεπάσματα από φυσικά υλικά, όπως πούπουλα χήνας ή μαλλί, που δείχνουν όμορφα και έχουν και ωραία αίσθηση. Όσο για τα σεντόνια, η λύση είναι τα βαμβακερά, με μάλλινες κουβέρτες που θα δώσουν ένα έξτρα αίσθημα άνεσης στο κρεβάτι. Για τις πολύ κρύες νύχτες, χρησιμοποιήστε κάλυμμα πάνω και από την κουβέρτα ή ακόμα και μία γούνα!

Layering

Το layering είναι οι στρώσεις που βάζουμε την μία πάνω στην άλλη. Τίποτα δεν λέει "άνετο" περισσότερο από το να χουχουλιάζεις κάτω από μία μεγάλη και βαριά κουβέρτα! Το να ρίξεις μία στον καναπέ σου ή πάνω στο κρεβάτι σου θα δημιουργήσει μία αίσθηση ζέστης, με μαλακά βελούδινα μαξιλάρια.

Φωτισμός

Μιας και το χειμώνα νυχτώνει νωρίτερα, το να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο για τη διάρκεια της σεζόν, το μυστικό είναι να βρείτε το σωστό φωτισμό. Επιλέξτε λάμπες που βγάζουν λευκό φως ή λάμπες με πιο πορφυρά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα αίσθημα χαλάρωσης στον χώρο. Για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα, γέμισε το δωμάτιο σου με κεριά.

Χρώματα

Αυτό το χειμώνα προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις χρώματα που δεν είναι συνηθισμένα όπως για παράδειγμα έντονο μπορντό, μουσταρδί και χακί. Το χρώμα του ξύλου είναι ακόμα μία καλή λύση για να δώσετε μία συγκεκριμένη δομή στο χώρο σας και να έχει άποψη.

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το αντικείμενο για το κρεβάτι που θα δώσει άλλη όψη στο δωμάτιο σου!

Απογειώστε το δωμάτιο σας:

Πάτωμα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ζεστάνετε το δωμάτιο σας, είναι να βάλετε ένα χαλί πάνω στο πάτωμα. Διάλεξε μία νέα παλέτα με χρώματα και επένδυσε σε πολλά χαλιά. Το γήινα χρώματα είναι τέλεια για να δημιουργήσετε ένα πιο ζεστό περιβάλλον!