Σοκ στον ΣΚΑΙ με το 21,1%

Ποιο πρόγραμμα το έκανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στον ΣΚΑΙ με το 21,1%

Σοκ στον ΣΚΑΙ με το 21,1%.Ποιο πρόγραμμα έφερε την πρωτιά στο κανάλι στην Πρωινή ζώνη και κατάφερε να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του; Μάλιστα με αρκετές μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στον πίνακα.

Ο ΣΚΑΙ έχει καταφέρει κι έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και τα προγράμματά του, πηγαίνουν πάρα πολύ καλά. Οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού πηγαίνουν πολύ καλά και πάντα σχεδόν τερματίζουν πρώτες στον πίνακα τηλεθέασης.

Έτσι και η εκπομπή «Αταίριαστοι» χθες έκανε 21,1% και κατάφερε να περάσει τις άλλες εκπομπές και να τερματίσει πρώτη σε τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη.

Ποιοι οι Αταίριαστοι που έκαναν 21,1% στα νούμερα του ΣΚΑΙ

Οι «Αταίριαστοι» θα ταιριάξουν την ενημέρωση για τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. «Αταίριαστοι» είναι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Αταίριαστοι

Το δίδυμο του ΣΚΑΙ, έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες και κρατάει την πρωινή ζώνη του καναλιού αρκετά ψηλά. Με νούμερα που δείχνουν την εμπιστοσύνη που τους έχει το κοινό, αφού συχνά τερματίζουν πρώτοι σε νούμερα τηλεθέασης.

Το πρόγραμμα άλλωστε είναι το μοναδικό που παίζει αυτές τις ημέρες, μιας και οι περισσότερες εκπομπές έχουν σταματήσει για το Πάσχα και την θέση τους έχουν πάρει ταινίες αλλά και επαναλήψεις γνωστών σειρών.Δείτε ωστόσο και ποια αγαπημένη εκπομπή αλλάζει ώρα μετάδοσης στο κανάλι

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ο άνθρωπος της βροχής 8,9
  • STAR: Body and Bill 11.6
  • Alpha: Μπάντι ο ροκ σταρ 7,4
  • ΑΝΤ1: Της Ελλάδος τα παιδιά 8,9
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 21,1
  • Mega: Γκάντι 6,2