Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά Άγριες Μέλισσες

Συγκλονιστικά τα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη τοποθέτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά Άγριες Μέλισσες

Με μια έκτακτη ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 "φρενάρει" τον ανταγωνισμό του! Η prime time ζώνη του Οκτωβρίου φαίνεται πως ανήκει στις Άγριες Μέλισσες!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες», η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που καθηλώνει κάθε βράδυ στις 22:00 το τηλεοπτικό κοινό, συνέχισε την εκρηκτική της πορεία, καταγράφοντας πρωτιά και τον Οκτώβριο.

Τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολούθησαν, με αμείωτο ενδιαφέρον, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, πάνω από 1.500.00 τηλεθεατές.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 29,8%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 12,8 μονάδες.

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά που κατέγραψε στις γυναίκες, με το γυναικείο κοινό 18-54 να αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό κατά 15,5 μονάδες με μερίδιο 33,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν μέχρι το 41,2%.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς! Θα είναι καθηλωτικό...

Τι θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες

04/11/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 Β ΚΥΚΛΟΣ

Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα από το να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και ποια η σχέση του με τους Σεβαστούς. Θα βρει τρόπο και κουράγιο η Ελένη να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από το Βόσκαρη; Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις. Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Ο Μπάμπης δείχνει γοητευμένος από εκείνη. Ο Μελέτης είναι έξαλλος με την επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι και ξεσπάει στην Ανέτ. Η Ζωρζέτ όμως εκδηλώνει τα αισθήματά της για εκείνον, δημιουργώντας του σύγχυση. Πώς θα αντιδράσει μπροστά στην προοπτική μιας νέας σχέσης; Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική, ενώ ο Δούκας έχοντας γλυτώσει για άλλη μια φορά τη σύλληψη αποφασίζει να παραδοθεί στον Γραμματικό παρά τις ανησυχίες του Κωνσταντή.

05/11/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39 Β ΚΥΚΛΟΣ

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει την συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με το Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια. Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει. Ο Παναγιώτης παραδέχεται σε όλο το χωριό την αλήθεια για όσα του συνέβησαν στην Αμερική και όλοι του ανοίγουν την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του. Ο Μελέτης γυρίζει απ’ το Παρίσι εσπευσμένα. Τι θα γίνει όμως όταν βρεθεί απέναντι από τον Μιλτιάδη;

06/11/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 Β ΚΥΚΛΟΣ

Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός απ’ τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με την Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος. Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει απ’ τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η… «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή.