Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζει ο Βόσκαρης - "Παίρνει" με τη βία το..."

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Συγκλονίζει ο Βόσκαρης -

Στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε απίστευτες σκηνές κυρίως από την "πτώση" ενός χαρακτήρα. Ο Βόσκαρης θα προσπαθήσει με την βία να "πάρει" το παιδί από την Ελένη.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ANT1.

Ο Βόσκαρης είναι ουσιαστικό ένας κακός χα­ρακτήρας...

Είναι ολοκληρωτικά κακός, χωρίς κα­μία ρωγμή. Έχει ένα στόχο. Δεν γίνονται στην τύχη όλα αυτά με τη Λενιώ. Ο τρόπος που το κάνει είναι νοσηρός. Είναι διαστροφικός

Θα επιβάλει στην Ελένη να κάνει έκτρωση στο παιδί τους;

Ναι. Της επιβάλλει να κάνει άμβλω­ση. Ο Βόσκαρης με βία δένει τη Λε­νιώ που αντιστέκεται. Μπαίνει μέσα ο γιατρός και της «παίρνει» το παι­δί με το ζόρι. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά η πτώ­ση αυτού του χαρακτή­ρα. Δεν είναι η πρώ­τη φορά που το κάνει. Μέσα στη φυλακή είχε αφήσει και άλ­λες γυναίκες σε ενδι­αφέρουσα κατάστα­ση. Με τον ίδιο τρόπο τους πήρε τα παιδιά.

Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση του Βόσκαρη με τους Σεβαστούς...

Ο Βόσκαρης ήταν ερ­γάτης στον πατέρα του Δούκα. Με τον Σέργιο ήταν κολλητός φίλος. Ήταν σαν αδέλφια. Όταν σκοτώθη­κε ο Σέργιος, έβαλε στόχο να εκδικηθεί για το θάνατο του. Πήγε επι τούτου την Ελένη στη φυλακή του και είπε στη Μυρσίνη: «Από εδώ και πέρα θα γίνει κόλαση η ζωή της».

Από πού άντλησες στοιχεία, προκειμένου να υποδυθείς αυ­τόν το χαρακτήρα;

Δεν έχω καμία σχέση μ' αυ­τόν το χαρακτήρα. Το κείμε­νο σε οδηγεί προς μια κα­τεύθυνση Οι πράξεις αυτού του ανθρώπου είναι γεμάτες κακία και νοσηρότητα.

Άγριες Μέλισσες: Στο κρεβάτι με άλλον άνδρα η Ασημίνα - Το σοκ του Νικηφόρου

Με το ίδιο νόμισμα θα πληρώσει τον Νικηφόρο η Ασημίνα, η οποία θα βρεθεί στο κρεβάτι με τον Μπάμπη, τον γιο του Κυριάκου από τον προηγούμενο γάμο του. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπορεί φαινομενικά τα προβλήματα του Νικηφόρου και της Ασημίνας να έχουν ξεπεραστεί και οι δυο τους να δείχνουν πως είναι πια μια γροθιά ενωμένοι να αντιμετωπίσουν τους πάντες για την οικογένειά τους, όμως η απιστία του με τη Δρόσω συνεχίζει και είναι το μεγάλο αγκάθι στον γάμο τους. Ενα αγκάθι που εδώ και έξι χρόνια η Ασημίνα παλεύει να ξεπεράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το θάβει βαθιά μέσα της, αλλά η πληγή την πονάει όσο κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Μέσα σε όλα αυτά, η επιστροφή του Δούκα θα φέρει τα πάνω-κάτω στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ οι εντάσεις και οι καβγάδες δεν θα λείπουν. Αυτή όλη η ένταση προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στην Ασημίνα, η οποία συνεχίζει να επισκέπτεται μαζί με τον μικρό Σέργιο το πατρικό της ώστε να περνάει μερικές ανέμελες ώρες μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Την ίδια ώρα, πονοκέφαλο προκαλεί και ο ερχομός του Μπάμπη, του γιου του Κυριάκου, ο οποίος αποκαλύπτει στον πατέρα του τους πραγματικούς λόγους της επανεμφάνισής του στη ζωή του.

Από την άλλη, τραγική κατάληξη θα έχει η Ελένη. Θα μεταφερθεί εσπευσμένα σε κόμα στο νοσοκομείο και η ζωή της θα κινδυνεύσει.