Πέτρος Κωστόπουλος: «Θα μου πει εμένα η Μπαλατσινού ότι δεν συζητούν για το πόσο τον έχουμε!»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Θα μου πει εμένα η Μπαλατσινού ότι δεν συζητούν για το πόσο τον έχουμε!»

Το σεξ και τα πάντα γύρω από αυτό είναι το αγαπημένο θέμα της πρωινής εκπομπής του Mega. Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Μαστοράκη το ζευγάρι του Πρωινό mou διαφώνησε και ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασε.


Ο Νίκος Μαστοράκης μίλησε για τα clubs στην Νέα Υόρκη μερικές δεκαετίες πίσω, όπου μπαίνοντας έπρεπε υποχρεωτικά να βγάλεις όλα τα ρούχα σου. Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε τον παρουσιαστή για περισσότερες πληροφορίες και ενώ εξηγούσε τι γίνεται σε αυτά τα μαγαζιά, η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μία παρατήρηση.


«Αυτές οι συζητήσεις μόνο ανδρικές θα μπορούσαν να είναι. Έχεις ακούσει καμιά γυναίκα να μιλάει για αυτά; Οι άντρες, όταν μιλάτε για αυτά, έχετε έναν ανταγωνισμό. Εμείς όταν συζητάμε τέτοια, είμαστε με έκπληκτα μάτια…».


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διαφώνησε μαζί της, λέγοντας ότι στο ραδιόφωνο έχει ακούσει πολλά σε γυναικείες συζητήσεις. Εκείνος, όμως, που διαφώνησε έντονα και στο τέλος ξέσπασε ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα περίεργο. Είπε για ένα club στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’70. Αυτές τις συζητήσεις τις κάνουν και άντρες και γυναίκες. Θα μου πει εμένα η Μπαλατσινού ότι δεν συζητούν για το πόσο τον έχουμε!».