GNTM 4 - highlights 9/11: Τα κλάματα της Παπαβλασοπούλου για την αποχώρηση και οι επιστροφές "βόμβα"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 9/11: Τα κλάματα της Παπαβλασοπούλου για την αποχώρηση και οι επιστροφές

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, με την επιστροφή των παλαιών παικτών. Όμως η αποχώρηση ήταν... ψυχολογικά δύσκολη, που μένει και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έβαλε τα κλάματα.

Τα 9/11 highlights του GNTM 4

Ποια μοντέλα κατάφεραν να επιστρέψουν στο ριάλιτι μόδας;

Όσα μοντέλα είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι, είχαν μια δεύτερη ευκαιρία να μπούνε ξανά στον διαγωνισμό.

Μεταξύ άλλων, δέκα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό του ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνάντησε στο πλατό τον Alex Babahmadi, παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, ο οποίος είδε ξανά έξι από τα μοντέλα ενώ επέλεξε να επιστρέψουν στο σπίτι τέσσερα από αυτά.

Τα τέσσερα μοντέλα που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα διεκδικήσουν ξανά την πρώτη θέση στο GNTM και το έπαθλο, είναι ο Αγγαίος Ποθητός, ο Ντίνος Κρίτσης, η Ιωάννα Φραγκουλίδου κι ο Θάνος Δημητρίου.

"Κάγκελο" έμειναν τα μοντέλα με την επιστροφή των 5 παικτών στο σπίτι

Η επανένωση παλιών και νέων διαγωνιζόμενων διατηρεί για λίγο τη διάθεση γιορτής καθώς Από τα 10 μοντέλα που βρέθηκαν στο πλατό του ριάλιτι μόδας για να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό, μόνο 4 ενθουσίασαν τον Alex Babahmadi, τον παγκόσμιο επικεφαλή επικοινωνίας του Elite World Group.

Μάλιστα, όλοι έδειξαν να χαίρονται με την εμφάνιση των μοντέλων και πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με χαλαρή διάθεση φαγητό και ποτό.

Η σέξι εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα "μαγνήτισε" τα βλέμματα των μοντέλων

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές το επεισόδιο της Τρίτης 9/11 καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μετά από την άφιξη των 4 μοντέλων που τους δόθηκε η δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να μπουν και πάλι στο σπίτι.

Όπως ανακοίνωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι παίκτες έπρεπε να κάνουν ένα εκρηκτικό catwalk, στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα, η οποία θα πλαισίωνε το show με τις επιτυχίες της.

Με το μότο του σχεδιαστή να είναι η ελευθερία της έκφρασης, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν τα ρούχα με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό τους, τόσο με το περπάτημα, όσο και με τις πόζες τους στο φακό του Mike Tsitas.

Μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα "εισέβαλε" στο GNTM με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, με αποκαλυπτικά κοψίματα και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα με την σέξι εμφάνιση της.

Έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε Ισμήνη - Ζενεβιέβ - «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, αμάν πια»

Πιο συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή είχε έντονη αντιπαράθεση με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποστηρίζει ότι η Όλγα εκτελεί όσα έχει πει ο σχεδιαστής, σχεδιαστή Απόστολος Μητρόπουλος ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ισχυρίστηκε ότι δεν κοιτά ούτε λίγο προς την κάμερα και χάνεται όλο το νόημα.

Με έντονο ύφος αλλά και με παράπονο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν λέω ότι είναι κακή η εικόνα της για όνομα του Θεού. Δηλαδή αν κάποιος έχει μια άλλη άποψη, να μην τον ακούσουμε ποτέ.

Δεν γίνεται αυτό το πράγμα πια. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου; Θα μπορούσε να κοιτάζει έστω και λίγο τον φακό. Ε αμάν πια».

Επική γκάφα! Αποκάλυψαν τη σχέση μεταξύ Όλγας και Στυλιανού;

Μεταξύ άλλων, η Όλγα Ντάλλα είναι ένα από τα επίδοξα μοντέλα που έχει απασχολήσει αρκετά μέσα στο ριάλιτι καθώς πριν από λίγο καιρό οι φήμες είχε "φουντώσει" αρκετά ότι είναι μαζί με τον Θάνο. Βέβαια, τα πράγματα μετά από την αποχώρησή του φαίνεται πως άλλαξαν αρκετά.

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που οι διαγωνιζόμενοι καθόντουσαν στο παλτό λίγο πριν ανακοινώσουν ποιο άτομο θα αποχωρήσει, ο Θάνος ρώτησε τον Στυλιανό: «Αν γυρνούσαμε πίσω το χρόνο και είχες την πρώτη φωτογράφιση, το "Φιλί" με την Όλγα τότε όμως θα την φιλούσες;»

Έτσι, ο Κωνσταντίνος είπε απευθείας «Παιδιά έχει κάμερα. Εκεί έχει το φωτοκύτταρο αναμμένο». Άραγε η Όλγα με τον Στυλιανό είναι το επόμενο ζευγάρι του GNTM;

Ράκος ψυχολογικά η Ισμήνη μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Οι φαντασμαγορικές φωτογραφίες των μοντέλων δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και τα ζητούμενα του concept, έφεραν σε αντιπαράθεση τους τέσσερις κριτές καθώς οδηγήθηκαν σε ένα απρόβλεπτο bottom 2.

Η τελική απόφαση φέρνει μεγάλη φόρτιση, σε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις της σεζόν. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπούτο, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Η αποχώρηση του Γιάννη έκανε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ξεσπάσει σε κλάματα. Από την άλλη, ο Ναπολέων που βρέθηκε μαζί του στον τάκο επέμενε να του δώσει την θέση του κάνοντας έτσι τους πάντες αλλά και όλους τους συμπαίκτες του να συγκινηθούν.

TAGS