Είναι ζευγάρι και φτάνουν μαζί στην τελική 5αδα - Αποκλειστικό spoiler για το GNTM 4

Μόνο εδώ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Είναι ζευγάρι και φτάνουν μαζί στην τελική 5αδα - Αποκλειστικό spoiler για το GNTM 4

Χαμός γίνεται στο σπίτι του GNTM 4 και το Youweekly.gr έχει σούπερ αποκλειστικό για το ποια πρόσωπα θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα!

Και για τον φετινό κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε πάλι άντρα νικητή στο GNTM 4, μετά την περσινή νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην τελική πεντάδα του παιχνιδιού του Star θα φτάσουν τέσσερις άντρες και μόλις μία γυναίκα.

Η τελική πεντάδα του GNTM 4

Σύμφωνα με πηγές του Youweekly.gr, λοιπόν στην πεντάδα του παιχνιδιού θα είναι η Όλγα, ο Κωσταντίνος, ο Αγγαίος, η Ειρήνη και ο Στυλιανός!

Επίσης, επειδή το ρεπορτάζ μας δεν σταματάει εδώ! Αξίζει να σημειωθεί πως η Όλγα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον... Στυλιανό! Κάποια στόματα, μάλιστα, που τους βλέπουν και πίσω από τις κάμερες αναφέρουν πως δεν είναι ένα απλό φλερτ αλλά μιλάμε για... σχέση!

Στυλιανός GNTM 4 τελική πεντάδα

Ποια είναι ο Όλγα Ντάλλα

Η Όλγα είναι 21 ετών και κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4.

Ως αθλήτρια, έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και διακρίσεις, οπότε το κομμάτι του ανταγωνισμού δεν την τρομάζει καθόλου. Για την Όλγα, το GNTM 4 είναι ακόμα μια κούρσα, στην οποία θα δώσει το 100% του εαυτού της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στο modelling. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει “οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν”.

Μotto: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».

GNTM 4 Όλγα Ντάλλα