Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξαναχτυπά - Tη "σταύρωσε" το Twitter

Την έβαλε στον τοίχο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξαναχτυπά - Tη

Δεν θα ξέφευγε εύκολα από το στόχαστρο της Αρετής, ούτε η Μαρίνα. Στο χθεσινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς 14/3, είδαμε όλοι τις δραματικές στιγμές που περνά η Μαρίνα καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, αλλά το έκανε για να προστατέψει την ίδια της τη ζωή.

Σε κάθε κλειστή κοινωνία έτσι και στη Μάνη, οι κακές γλώσσες, όπως της Αρετής, έσπευσαν να πουν ότι ήταν δικό της το φταίξιμο, όπως λέμε κοινώς "τα ήθελε και τα έπαθε". Μπορεί να μην της έριξε λοιπόν κατάρες, αλλά φρόντισε να την στολίσει με άλλες εκφράσεις όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Το Twitter "σταύρωσε" την Αρετή για όσα είπε για τη Μαρίνα στη Γη της Ελιάς

Όπως και κάθε φορά με τη συμπεριφορά της, έτσι και τώρα το Twitter δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί. Αμέσως μετά τη σκηνή βροχή έπεσαν τα μηνύματα των χρηστών τα οποία απολαμβάνουμε να βλέπουμε ότι και αν περιέχουν, μην ξεχνάμε πως η Αρετή είναι το αγαπημένο τους θέμα να ασχολούνται.

Αρετή VS Χάιδω - Οι "κατάρες" που έχουν γίνει viral

Σίγουρα η Γη της Ελιάς έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών, και πράγματι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές της φετινής σεζόν, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν έχει συμβεί αυτό μόνο, εξαιτίας των εξελίξεων σε κάθε επεισόδιο που μας κρατούν σε αγωνία.

Η κόντρα της Χάιδως και της Αρετής, έχει βάλει το λιθαράκι της στη σειρά, και πλέον το κοινό έχει λατρέψει και περιμένει πότε θα δει μια σκήνη όπου η μία θα "καταριέται" την άλλη και θα τσακώνονται! Το ταλέντων των δύο ηθοποιών είναι αδιαμφησβήτητο, αλλά μετά από τους συγκεκριμένους ρόλους σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες για τις ατάκες και τα λόγια που ανταλλάσσουν μεταξύ τους καθώς μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε!

Η εκπομπή Τι λες τώρα, συγκέντρωσε τις φαρμακερές ατάκες των δύο αυτών αγαπημένων ηθοποιών και τις συγκέντρωσε σε ένα βίντεο που σίγουρα αν δεν δεις, έχεις χάσει πολύ γέλιο!