Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια δίνει μία μικρή γεύση για ότι θα ακολουθήσει το Σάββατο 9/4

Ποιο τραγούδι έχει ξεχωρίσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια δίνει μία μικρή γεύση για ότι θα ακολουθήσει το Σάββατο 9/4

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του Chart Show, Your Countdown και εντόπισε την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, στην οποία έκανε κάποιες ερωτήσεις για αυτά που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 9/4.

Η Δέσποινα Βανδή στα παρασκήνια του Chart Show δίνει μία μικρή γεύση για ότι θα ακολουθήσει το Σάββατο 9/4

Στο σόου, λοιπόν, θα παρουσιαστούν 30 επιτυχίες που έγιναν σλόγκαν, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως περιμένει με ανυπομονησία, να ακούσει το διαχρονικό τραγούδι της Δήμητρας Γαλάνη "Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε". Η ίδια αναβιώνει πολλές αναμνήσεις μέσα από τα τραγούδια που επιλέγονται κάθε φορά και οι ερμηνείες των καλλιτεχνών την συγκινούν ιδιαίτερα. Μία τέτοια στιγμή ήταν και αυτή με την Σοφία Βόσσου το προηγούμενο Σάββατο 2/4.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, δημοσιογράφος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θα βρίσκεται εκεί για να σχολιάσει μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους τα τραγούδια και τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών και μάλιστα αναφέρθηκε στο ποιοι είναι αυτοί.

Η βραδιά θα είναι πιο πολύ σχετική με την υποκριτική, με τους Αλέκο Ζαζόπουλο, Χρήστο Δάντη, Μιχάλης Ιατρόπουλος, NiVo, Γιώργος Χρανιώτης, Ελένη Καρακάση και άλλους πολλούς.

Οργίασε το Twitter με τα push ups της Βανδή - Χαμός on air

Πανικό προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου 3/4 η παρουσιάστρια του Chart Show Δέσποινα Βανδή, και έβαλε φωτιά στους χρήστες του Twitter. Το αποψινό Chart Show μας ταξίδεψε στη δεκαετία των 80’s και δημιούργησε πληθώρα συναισθημάτων μιας και συγκινηθήκαμε, χορέψαμε αλλά κάναμε και push ups!

Η Δέσποινα Βανδή σήκωσε από το κοινό τον Μπάμπη, ο οποίος είναι στρατιωτικός και τον έβαλε να κάνει push ups. Όση ώρα Μπίγαλης και Πωλίνα τραγουδούσαν όμως μερικά push ups αποφάσισε να κάνει και η Δέσποινα Βανδή με το κοινό να παραληρεί μαζί της.