Άπιστος: Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (26/8) επεισόδιο του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άπιστος:  Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος» έχει "κλέψει" το ενδιαφέρον στους πιστούς τηλεθεατές καθώς η πλοκή έχει αρκετό εδνιαφέρον (δείτε εδώ από πού κατάγεται η Ντερίν). Σε ένα ακόμη επεισόδιο λοιπόν οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (25/8) στον Άπιστο

Επεισόδιο 86.

Ο Αράς αρχίζει να έχει αναλαμπές από το παρελθόν του. Ένα κλειδί που βρέθηκε μαζί του στο σημείο του ατυχήματος ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που θα βοηθήσει να αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η παλιά του ζωή. Εν τω μεταξύ, ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η Ντερίν μπορεί και περπατά ξανά αλλά το κρατά κρυφό από όλους. Έτσι, ζητά τη βοήθεια της Γκιονούλ για να καταστρώσουν ένα σχέδιο ώστε να την αναγκάσουν να σταματήσει τα ψέματα. Τέλος, ο Βολκάν για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η Ασιγιά δίνει την προσοχή της σε έναν άλλον άντρα, ακόμα κι αν πρόκειται για ασθενή.

Επεισόδιο 87.

Προκειμένου να σταματήσει το θέατρο με την αναπηρία της Ντερίν, η Γκιονούλ την αναγκάζει να ξεκινήσει ξανά φυσικοθεραπεία. Η Ντεριά υποψιάζεται πως ο Αράς ίσως να αισθάνεται κάτι περισσότερο για την Ασιγιά από την ευγνωμοσύνη ενός ασθενή προς το γιατρό του. Ο Βολκάν νιώθει απελπισμένος, γιατί οι προσπάθειές του να πλησιάσει ξανά την Ασιγιά συναντούν και πάλι ένα εμπόδιο, που αυτή τη φορά δεν πρόκειται να ξεπεραστεί τόσο εύκολα.

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ασιγιά σε σχέση με παντρεμένο! Ακόμη μια γυναίκα θέλει να την εξοντώσει

Στον Άπιστο, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της η Ασιγιά και είναι η πρώτη φορά που η καρδιά της χτυπά ξανά για κάποιον άλλον άντρα. Μόνο που αυτός έχει πολλά μυστικά στη ζωή του, ενώ ο Βολκάν έχει βαλθεί να τους χωρίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ.

Έξι μήνες μετά το τρομερό ατύχημα της Ασιγιά και της Ντερίν, η γιατρός επιστρέφει και πάλι στη Ραιδεστό για να παρευρεθεί στον γάμο της Μπαχάρ και του Μελίχ. Στον δρόμο, όμως, ένα τροχαίο την αναγκάζει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σ’ έναν άγνωστο τραυματισμένο άντρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TV-24.gr