Η δική μας οικογένεια: Πρεμιέρα απόψε 3/10 - Ένας ορκισμένος εργένης βρίσκεται ξαφνικά με 4 παιδιά

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δική μας οικογένεια: Πρεμιέρα απόψε 3/10 - Ένας ορκισμένος εργένης βρίσκεται ξαφνικά με 4 παιδιά

Απόψε Δευτέρα 3/10 στο OPEN κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά, Η δική μας οικογένεια. Θα δούμε αληθινούς, σύγχρονους ανθρώπους, πραγματικές σχέσεις, αστείες αλλά και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές (δείτε εδώ την πλοκή).

Οι εξελίξεις της πρεμιέρας της σειράς Η δική μας οικογένεια

Επεισόδιο 01.

Ο Δημήτρης είναι ένας περιζήτητος, γοητευτικός εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μότο κρος που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μια εταιρείας που ασχολείται με events, αγώνες μότο κρος και αξεσουάρ μηχανών. Ο συνέταιρος του, και πρώην ομόσταβλός του, Σέργιος αντίθετα είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα και έχουν μαζί 4 παιδιά. Η Αγγελική είναι μια δυναμική δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα site γυναικείου περιεχομένου αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνα της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία.

Αυτό που θα αποκαλύψει σύντομα είναι πως η κόρη αυτή, είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά. Ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα θα ανατρέψει τις ζωές όλων. Η Αγγελική θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βάλει στη ζωή της, τη Νεφέλη και ο Δημήτρης, ο μποέμ εργένης θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του, Σέργιου.

Οι ηθοποιοί

Η Ελένη Βαίτσου στο ρόλο της δημοσιογράφου και ο Απόστολος Γκλέτσος σε ρόλο-έκπληξη. Από τις βασικές ηρωίδες θα είναι επίσης η Υρώ Μανέ η Ελένη Κρίτα και η Χριστίνα Τσάφου. Σε πρωταγωνιστικούς επίσης ρόλους θα δούμε τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Ρένο Ρώτα, ενώ χαρακτηριστικούς ρόλους θα παίξουν και τα τέσσερα παιδιά της «Δικής μας οικογένειας».