To σημερινό ντύσιμο της Κατερίνας Καινούργιου άρεσε πολύ στην ίδια. Σε εμάς πάλι όχι.

To σημερινό ντύσιμο της Κατερίνας Καινούργιου άρεσε πολύ στην ίδια. Σε εμάς πάλι όχι.

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα σύνολο το οποίο η ίδια αποθέωσε, εγώ όμως είχα διαφορετική γνώμη.


Από την Έλενα Φάκου

Αγαπητή Σούπερ Κατερίνα,

θρέφω συμπάθεια για το πρόσωπό σου και μάλιστα προ μόλις ολίγων ημερών είχα δημοσιεύσει ένα άρθρο, στο οποίο σε αποκάλεσα και ιέρεια του στυλ, διότι προσέχεις πάντα σε κάθε look σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σήμερα όμως, το σύνολο με το οποίο εμφανίστηκες στην εκπομπή σου δεν ήταν σωστό και κυρίως το χαντάκωναν τα αξεσουάρ, δηλαδή τα παπούτσια και αυτοί οι τεράστιοι χρυσοί κρίκοι στους οποίους γενικότερα έχεις αδυναμία και τους τιμάς συχνά πυκνά. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεις το outfit σου με ενθουσιασμό:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WfWYwmC8pHM&feature=youtu.be[/embed]

Aς ξεκινήσω από κάτω προς τα πάνω: Τα παπούτσια που φοράς, τα αποκαλείς mules. Δεν είναι ακριβώς mules. Mules, είναι τα παπούτσια τα οποία έχουν ανοιχτή φτέρνα χωρίς όμως λουριά, δηλαδή με ελεύθερο τον αστράγαλο από οποιοδήποτε δέσιμο και το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι "χωστά". Τα δικά σου τα παπούτσια έδεναν με λουράκι στον αστράγαλο κάτι που τα κάνει πέδιλα. Εκτός αυτού, επιβεβαιώνω την υποψία που είχες ότι τα πέδιλά σου, γιατί πέδιλα είναι, δεν κάνουν για πρωί. Ακόμα κι αν κάνεις εκπομπή στην τηλεόραση. Ακόμα κι αν την παρουσίαζες στο Λας Βέγκας. Βέβαια, θα μπορούσες να κάνεις κάποιο show στο Λας Βέγκας, να τραγουδούσες ας πούμε, εκεί ναι,θα μπορούσες να τα φορέσεις κάποια βραδιά και θα ταίριαζαν.

Το παντελόνι σου σε ροζ κουφετί δε με ενοχλεί, αν και προσωπικά δε θα το φορούσα παρά μόνο στη Barbie μου και το μπλουζάκι σου είναι κι αυτό κάπως επίσημο, ιδίως έτσι όπως το έχεις συνδυάσει. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι σωστοί μεταξύ τους, αλλά το look είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι δηλαδή θα μπορούσες να ντυθείς για να πας το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό όχι για να κάνεις εκπομπή 8 παρά τέταρτο το πρωί.

Και τέλος αυτοί οι κρίκοι. Ξέρεις, το διαχρονικό με το παρωχημένο, είναι μια ανάσα κοντά. Επίσης μην ξεχνάς πως ο κρίκος δείχνει πιο σικάτος με boho ντύσιμο. Σε άλλες περιπτώσεις δυσκολεύουν τα πράγματα. Με λίγα λόγια, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο κύριος που σε προβλημάτισε για τα παπούτσια σου, αλλά είχε δίκιο. Εγώ πάλι θα σε προβληματίσω και για τους χρυσούς κρίκους σου. Επίσης θα ήθελα να σου πω, ότι μπορείς να λάμπεις από μόνη σου, χωρίς χρυσά παπούτσια, χρυσά σκουλαρίκια και αστραφτερή μπλούζα. Μόνο με το χαμόγελό σου.

Με αγάπη,

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Ξέρω τι κρύβεται πίσω από τα μαγιό σου Ευρυδίκη Βαλαβάνη…και θα το πω.

Μερικά κορίτσια μοιάζουν με πεταλούδες. Όταν μπαίνουν στη ζωή σου φέρνουν την άνοιξη.

5 φράσεις που αν του πεις, θα είσαι η μια και μοναδική