Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τα beauty looks των show, έκαναν εντύπωση.

Γενικώς φέτος, υπήρξε η τάση για ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του προσώπου, χωρίς ιδιαίτερες εξτραβαγκάντζες. Ξεκινώντας με το show της Chanel, η βάση δόθηκε βάση στα έντονα φρύδια. Προφανώς εμπνευσμένοι κατά τα βρετανικά δεδομένα από το μοντέλο της χρονιάς, Cara Delevigne, οι make up artists θέλησαν να δώσουν έμφαση σε ένα βλέμμα πιο φρέσκο και νεανικό, αλλά ταυτόχρονα ένα βλέμμα που με ένα μαύρο eyeliner, υπνωτίζει τους πάντες. Επίσης το look περιλάμβανε έντονα κοψίματα και μαλλιά τραβηγμένα ψηλά σε αλογοουρά.

Άλλο ένα show με βασική αναφορά στην φυσική, νεανική φρεσκάδα και ομορφιά, ήταν εκείνο του GiambattistaValli. Λαμπερή βάση, με βλεφαρίδες και φρύδια τονισμένα φυσικά. Για τα χείλη,οι make up artists ήταν επίσης λακωνικοί, τονίζοντάς τα με διάφανο gloss.

Στο show της Dior από την άλλη, η make up artist Pat McGrath, κάλυψε τα χείλη με ένα στρώμα glitter βάφοντάς τα στις αποχρώσεις του ροζ, του βυσσινί και του bronze. Στα μάτια προστέθηκε ιριδίζουσα, λευκή σκιά ενώ τα μαλλιά ήταν μαζεμένα ψηλά σε σινιόν.Τέλος στο show της Versace, είδαμε μαλλιά επίσης μαζεμένα ψηλά. Το look όμως εδώ ήταν αρκετά πιο sexyμε το βλέμμα έντονα τονισμένο με μαύρη μάσκαρα και eyeliner κατά μήκος των ματιών.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Άγγιξέ τον σε αυτά τα 6 σημεία και.. θα σου παραδοθεί εντελώς!

Αυτά τα κολιέ θα αντικαταστήσουν τα τσόκερ – Σου αρέσει;

Η δίαιτα των 23 ημερών που υπόσχεται απώλεια μέχρι 20 κιλά

loading...