Το συχνό λούσιμο καταστρέφει την τρίχα και ήρθε η στιγμή να μάθεις γιατί.

Το καθημερινό λούσιμο αφαιρεί από την τρίχα πολύτιμα έλαια που διατηρούν τα μαλλιά υγιή και λαμπερά ενώ παράλληλα το χρώμα τους ξεθωριάζει πιο γρήγορα.

Επομένως, πόσο συχνά θα πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας; Οι hair stylists επιμένουν πως δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι παραπάνω από αρκετές ενώ αν έχετε σκληρά ή σγουρά μαλλιά, μπορείτε να τα λούζετε μόνο μία φορά κάθε εφτά μέρες!

Πριν πάθετε σοκ πιστεύοντας πως θα κυκλοφορείτε με σούπερ βρώμικα μαλλιά τότε θα χαρείτε να μάθετε πως μπορείτε να πλένετε τα νερά σας με ζεστό νερό ανάμεσα στα λουσίματα ενώ αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά μπορείτε να απλώνετε και conditioner το οποίο θα αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Ένας ακόμα λόγος για να μην λούζετε τόσο τακτικά τα μαλλιά σας, είναι ότι φαίνονται καλύτερα τη δεύτερη μέρα. Αυτό το κόλπο εφάρμοσε ο hair stylist του Jared Leto, κάνοντας όλες τις πρωταγωνίστριες του σινεμά να τον πλησιάζουν και να τον ρωτούν τι είχε κάνει στα μαλλιά του και έδειχναν τόσο υπέροχα ενώ στην αγορά κυκλοφορούν ήδη προϊόντα hair styling που προσδίδουν το εφέ του next day hair.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απλοί τρόποι για να δείχνετε νεότερη

3 καταπληκτικές κρέμες για την κυτταρίτιδα που μπορείς να τις φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι χωρίς χρήματα!

Πως θα λάμπει το μακιγιάζ σου; Δες ποιο σπρέι προσώπου χρειάζεσαι απαραίτητα στο νεσεσέρ σου!

loading...