Από μικρή είχες μια αδυναμία στα κραγιόν. Δανειζόσουν τα κόκκινα, τα φούξια και τα μοβ της μαμάς σου, χωρίς φυσικά να το ξέρει και στη συνέχεια αυτοσχεδίαζες. Πάντα προτιμούσες ναβάφεις τα χείλη σου, παρά τα μάτια σου. Άσε, που σου φαινόταν πιο δύσκολο να τραβήξεις μια ίσια γραμμή με το eyeliner. Ενώ με το μολύβι των χειλιών έκανες θαύματα. Πρόσφατα όμως ανακάλυψες πως φορούσες μέχρι τώρα λάθος κόκκινη απόχρωση.

Ποια άλλα μυστικά δεν ήξερες για τα χείλη σου και την περιποίησή τους ή το βάψιμό τους;

1. Ανακάλυψε την τέλεια κόκκινη απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σου.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να επιλέξεις το σωστό κόκκινο κραγιόν, είναι να συγκρίνεις την απόχρωση με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις λευκό δέρμα, διάλεξε μία ψυχρή απόχρωση, ενώ αν έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα προτίμησε έναν πιο θερμό τόνο.

2. Ένα διορθωτικό κραγιόν κάνει θαύματα.

Δίνει ένταση στην απόχρωση που έχεις διαλέξει και διορθώνει κάθε ατέλεια. Καλό είναι να το έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου.

3. Τέσταρε το κραγιόν που θα αγοράσεις.

Προσπαθείς να βρεις το τέλειο χρώμα για τα χείλη σου; Δοκίμασε τα κραγιόν που έχεις επιλέξει, στο εσωτερικό του δείκτη και όχι στην παλάμη σου. Η απόχρωση στο εσωτερικό των δαχτύλων πλησιάζει περισσότερο στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου και έτσι το αποτέλεσμα, θα είναι πιο σωστό.

4. Χρησιμοποίησε μια πινελιά από το concealer σου.

Εφάρμοσέ το αριστερά και δεξιά στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών σου, ώστε να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

5. Η σωστή σειρά για να εφαρμόσεις κραγιόν και μολύβι χειλιών.

Μέχρι τώρα είχες μάθει πως πρέπει να κάνεις αρχικά το περίγραμμα και στη συνέχεια να εφαρμόζεις το κραγιόν σου. Ξέχνα, λοιπόν, όσα ήξερες και άρχισε να ακολουθείς την αντίστροφη διαδικασία. Τα χείλη σου θα είναι πιο καλοσχηματισμένα και το χρώμα τους θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

loading...