Η θεραπεία θα είναι δύσκολη και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε ο πατέρας της 28χρονης Ντένιας Παράσχη, η οποία πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου και βρίσκεται στη Βοστόνη προκειμένου να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία  που είχε με το IONIAN TV, αναφέρθηκε στα δείγματα των εξετάσεων, τις οδηγίες και συστάσεις των γιατρών καθώς και για την ψυχολογία της.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την αδυναμία της πρώτης βιοψίας να δώσει κάποιο συγκεκριμένο και οριστικό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δεύτερη πολύωρη χειρουργική επέμβαση λήψης δείγματος από τον καθηγητή που την παρακολουθεί και την εξειδικευμένη ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Ο καθηγητής ενημέρωσε τους δικούς της ότι τα αποτελέσματα κάνουν λόγο για σπάνιο αλλά ιάσιμο λέμφωμα σε δύσκολο σημείο.

Δείτε ακόμη: Σε αυτό το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Βοστώνης νοσηλεύεται η Ντένια Παράσχη – Εκεί που νοσηλεύτηκε και η Μυρτώ!

Αυτό σημαίνει πως θα απαιτηθεί θεραπεία για μεγάλο διάστημα. Οι δυο πρώτες θεραπείες θα γίνουν εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης, ενώ μετά θα μεταφερθεί στο σπίτι των ομογενών που φιλοξενούν την οικογένειά της. Όσον αφορά τη συνέχιση των θεραπειών που θα διαρκέσουν συνολικά 4 μήνες θα απαιτηθεί η εισαγωγή της στο νοσοκομείο για 5 ημέρες κάθε μήνα, αναφέρει το protothema.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ντένια Παράσχη παντρεύτηκε τον καλό της, Σπύρο, μέσα στο νοσοκομείο -(Καταπληκτική είδηση!)

loading...