Αποκάλυψη: Τι αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας;

Αποκάλυψη: Τι αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη για το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας;
Μπορεί να έχει να εμφανιστεί περίπου δύο βδομάδα στα τηλεοπτικά πλατό με την εκπομπή της, ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη έχει παρακολουθήσει από κοντά την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαρίας, μέσω και την ιστοσελίδας της anikolouli.gr.

Σύμφωνα με την έμπειρη δημοσιογράφο απομακρύνεται η υπόθεση της αρπαγής της μικρής. Για το τι έχει εξελιχθεί σύμφωνα με την ίδια; Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της παρακάτω:



Στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. που την εξέτασαν, δεν αναφέρθηκε σε παρουσία τρίτου προσώπου αλλά είπε πως πήδηξε μόνη της από τη μάντρα του παππού της.

Οι εκδορές που βρέθηκαν πάνω στο σώμα του παιδιού δείχνουν ότι πέρασε τη νύχτα του στο δάσος.

Η μικρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Σε δίκη οι γονείς

Το πρωί οι γονείς της μικρής Μαρίας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Εναντίον τους άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία. Τους παρέπεμψε να δικαστούν αύριο Τετάρτη, στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Η ανακοίνωση απ' το «Χαμόγελο του Παιδιού»



Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας τονίζεται: « Σημαντικό ρόλο στην εύρεση του παιδιού «έπαιξε η καλή συνεργασία μεταξύ της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης "Θανάσης Μακρής" με τα εκπαιδευμένα σκυλιά, καθώς και του Διασωστικού πληρώματος του "Χαμόγελου Του Παιδιού". Καταλυτική ήταν και η συνεργασία με τις Αστυνομικές αρχές, το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας την Ε.Μ.Α.Κ., την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που βοήθησαν στις διαδικασίες αναζήτησης».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Χαμόγελο του παιδιού» στο διάστημα που αγνοούνταν η Μαρία, δέχθηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων από ευαισθητοποιημένους πολίτες που ήθελαν να βοηθήσουν στην αναζήτηση της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

“Οι γονείς άφησαν τη μικρή Μαρία” – Συγκλονιστική μαρτυρία για την εξαφάνιση της Μαρία – Ειρήνης!



Σοκ: Συγκλονίζει το πόρισμα για τον θάνατο του παιδιού από τα ροτβάιλερ! «Το κατασπάραξαν…» – Ανατριχιαστικές περιγραφές από τον ιατροδικαστή



Κοζάνη: Αυτά είναι τα δύο αρσενικά ροτβάιλερ που σκότωσαν το 5χρονο αγοράκι – Θρήνος και οργή για την τραγωδία (Βίντεο)!