Έγκλημα στην Σητεία: Στην φυλακή το σατανικό ζευγάρι!

Έγκλημα στην Σητεία: Στην φυλακή το σατανικό ζευγάρι!

Στη φυλακή θα οδηγηθεί το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη στη Σητεία.


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 37χρονος Βούλγαρος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κατά την απολογία του στο Δικαστικό Μέγαρο της Νεάπολης Λασιθίου ομολόγησε ότι μόνος αυτός, χωρίς συνεργό, δολοφόνησε τον 62χρονο γιατρό το πρωί του περασμένου Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας. Διαβάστε παρακάτω...



Έγκλημα στην Σητεία: Αυτή είναι η απόφαση για την ποινή του Βούλγαρου δολοφόνου!

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ότι ο 62χρονος καρδιολόγος που στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, έστειλε απειλητικό γραπτό μήνυμα στον εραστή της, απειλώντας τον ίδιο αλλά και το παιδί του που ζει στη Βουλγαρία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μήνυμα στο κινητό εστάλη στις 14 του περασμένου Αυγούστου.

Το γεγονός αυτό ήταν που τον τρομοκράτησε, όπως ισχυρίστηκε, και πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.

Έγκλημα στην Σητεία: Σοκάρει ο Βούλγαρος δολοφόνος στην απολογία του! Η μεγάλη του αποκάλυψη για την «μαύρη» χήρα!



Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και η 38χρονη σύζυγος του θύματος, μετά την απολογία της στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η χήρα του καρδιολόγου δηλώνει αθώα.

Ο 37χρονος Βούλγαρος που μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της, διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 2 χρόνια.

Πηγή: athensmagazine.gr