Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν σήμερα αστυνομικοί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα…Στο πατάρι ενός καταστήματος ψιλικών στη Λιοσίων στον αριθμό 150 βρέθηκε χειροπόδαρα δεμένος με καλώδιο, με χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές.

ÁóôõíïìéêÜ ìÝôñá ðåñéìåôñéêÜ ôùí ãñáöåßùí ôïõ ÓÕÑÉÆÁ óôçí ïäü Êïõìïõíäïýñïõ, ìåôÜ áðü ôï  ôï ôçëåöþíçìá ðïõ Ýãéíå ôï ìåóçìÝñé ôçò ÄåõôÝñáò 22 Äåêåìâñßïõ 2014, êáé ðñïåéäïðïéïýóå ãéá ôçí ôïðïèÝôçóç âüìâáò. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Σύμφωνα με την Αστυνομία θύμα είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ως πιθανότερο κίνητρο της ανθρωποκτονίας θεωρίται η ληστεία αν και το κατάστημα δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ η είσοδος ήταν ανοικτή και όχι παραβιασμένη.

Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει αυτοψία και θα αποφανθεί για τα αίτια θανάτου.

athensmagazine.gr

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Σοβαρό τροχαίο με νταλίκες! Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

Ηλεία: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία πατέρα και κόρης – Τραγική φιγούρα η χαροκαμένη σύζυγος και μάνα!

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τα συγκλονιστικά στοιχεία που έδωσαν οι γονείς στην κατάθεσή τους – Τι είπε ο δικηγόρος;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

«Την πρώτη νύχτα του γάμου την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, την χαστούκισε και την…»: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ

Λιώσαμε! Δείτε τα παιχνίδια της Βίκυς Καγιά με την κόρη της στην παραλία

Μας την έσκασαν! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

loading...