Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη- Παραπέμπονται σε δίκη οι...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη- Παραπέμπονται σε δίκη οι...
Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τους υπεύθυνους του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής", πρώην διευθυντικά στελέχη της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αφού έρχονται αντιμέτωποι με πλημμελητικές κατηγορίες για την αδιαφορία τους να αποβάλουν από τη Σχολή την "ομάδα των Κρητικών", που μετέτρεψε τη ζωή του άτυχου Βαγγέλη σε μαρτύριο.

Τα διοικητικά στελέχη της Σχολής και της εστίας της θα οδηγηθούν σε δίκη, καθώς τα περιστατικά bullying που υπέστη ο νεαρός σπουδαστής ήταν γνωστά στους ίδιους, δε φαίνεται, ωστόσο, να κινληθηκαν δραστικά, καθώς τα μέλη της οκταμελούς ομάδας συνέχισαν να φοιτούν και να διαμένουν στη Σχολή των Ιωαννίνων, παρότι έπρεπε να είχαν αποβληθεί οριστικά λόγω "σοβαρής παραβατικότητας".

Οι πρώην υπέυθυνοι της Σχολής, μάλιστα, είχαν ενημερωθεί από άλλους σπουδαστές για τις εκδηλώσεις ενδοσχολικής ψυχοσωματικής βίας κατά το α' εξάμηνο του 2014, παρέβησαν όμως το καθήκον να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση ως όφειλαν, καθώς δε γνωστοποίησαν στις αρχές διώκομενα αδικήματα, όπως είναι η βία και οι σωματικές βλάβες που προξένησε η "σπείρα" στο Γιακουμάκη.

Τη ίδια ώρα, η δικαιοσύνη παραπέμπει σε δίκη και τον τέως αντιπρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη για ηθική αυτουργία και παράβαση καθήκοντος, εξαιτίας της επιείκιας με την οποία υπέδειξε να τιμωρηθεί ένας εκ των Κρητικών "νταήδων", όταν προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Έτσι θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την εβδομάδα που μας έρχεται – Αναλυτικά οι στάσεις εργασίας

Η αμφισβήτηση του Κούγια ότι ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε! Τι είπε για την οικογένεια του άτυχου φοιτητή;

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Πέντε καταθέσεις “καίνε” την διοίκηση της σχολής

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Λιώσαμε! Η τρυφερή φωτογραφία της Παπαρίζου για την επέτειο γάμου της με τον Καψάλη

Δούκισσα Νομικού: Μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη – Πότε παντρεύεται με τον Θεοδωρίδη;

Θρήνος στη showbiz! Πέθανε αγαπημένος σκηνοθέτης