Ραγίζει καρδιές η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Η ανάρτηση 2 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Ραγίζει καρδιές η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Η ανάρτηση 2 χρόνια μετά τον θάνατο του!
Μπορεί να έχουν περάσει δυο χρόνια από την μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό όλων μας. Πόσο μάλλον από το μυαλό της οικογένεια του.

Συγκεκριμένα η αδερφή του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη Ελένη, έχει δημιουργήσει μια σελίδα με το όνομα του αδελφού της και συνεχώς κοινοποιεί φωτογραφίες του.. “Εχάθηκες και σβήσανε τού ονείρου τα παλάθια... δε βρίσκω πια προορισμό, εκείνα τα μονοπάθια... πού ψάχναμε και βρίσκαμε αγάπη καλοσύνη... σ' αυτό τον κόσμο μάθια μου καλό δέν έχει μείνει...”, 'έγραψε χθες κάνοντας όλο τον κόσμο του Facebook να συγκινηθεί...

Η Ελένη ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες του αδελφού της που συνοδεύονται απο κρητικές μαντινάδες αποσπώντας χιλιάδες Like και μηνυματα συμπαράστασης....

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τελικά της γυρνάει μπούμερανγκ! Οι δηλώσεις του Θέμου Αναστασιάδη για την κόντρα Λιάγκα-Νέγκα: «Αυτό που κάνει η Αθηναΐς είναι…»

Σοκ! Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες πασίγνωστης ηθοποιού….

Εξωφρενικό! Τα πανάκριβα εισιτήρια της Πάολα για την περιοδεία της – Δεν φαντάζεστε πόσα πρέπει να δώσουν οι ομογενείς για να την ακούσουν!