Σπαραγμός: «Έφυγε» ο μικρός μαχητής της ζωής, Κωνσταντίνος Τσίμπος που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Σπαραγμός: «Έφυγε» ο μικρός μαχητής της ζωής, Κωνσταντίνος Τσίμπος που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο!
Στη γειτονιά των αγγέλων μένει πλέον ο Κωνσταντίνος Τσίμπος. Το μόλις έξι ετών αγοράκι από το Άργος, το οποίο διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και τα τελευταία 2,5 χρόνια έδωσε μεγάλη μάχη με την ασθένειά του, έφυγε δυστυχώς τη Δευτέρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα.

Ναι, όλη την Ελλάδα, καθώς άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας είχαν ευαισθητοποιηθεί στην έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου, η οποία είχε ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 455.000 δολαρίων που απαιτείτο για να νοσηλευτεί σε ειδική κλινική στο Σιάτλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντίνος τσίμπος

Και μπορεί ο μικρός αγωνιστής μαζί με τους γονείς του να έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν εκεί (παρουσιάστηκαν προβλήματα και με το νεφρό του), κι έτσι μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος «έφυγε».

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του μικρού αγωνιστή που πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Η μέρα και η ώρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Τσίμπου θα ανακοινωθούν.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πατέρας Γιακουμάκη: «Έστειλα το παιδί μου να γίνει τυροκόμος και μου το επιστρέψανε σ’ ‘ένα κουτί»


Βαγγέλης Γιακουμάκης: Μάρτυρας – κλειδί στη δίκη! «Ο διευθυντής ήρθε και είπε στους τραμπούκους…»


Η κραυγή απόγνωσης της μάνας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Είδα το παιδί μου νεκρό και…» (Βίντεο)