Σπαρακτικές ώρες στο ΚΑΤ - Ούρλιαζε η μάνα του Παναγιώτη Μαυρίκου στο νοσοκομείο: \"Τάκη μου που είσαι; Τον κάψανε ζωντανό\"!

Σπαρακτικές ώρες στο ΚΑΤ - Ούρλιαζε η μάνα του Παναγιώτη Μαυρίκου στο νοσοκομείο: \
Οι στιγμές που περνούν οι στενοί συγγενείς του Παναγιώτη Μαυρίκου είναι τρομακτικά δύσκολες. Η σύζυγος και η μητέρα του βρίσκονται στο ΚΑΤ και όπως είναι λογικό δεν μπορούν να κρύψουν τον πόνο και τη θλίψη τους για το τραγικό περιστατικό.

Ενώ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση της σημερινής τραγωδίας, οι άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν το δικό τους δράμα.

Όλα δείχνουν πως ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" βρίσκονταν στη θέση του οδηγού όταν έγινε το μοιραίο, σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό. Ο οδηγός απανθρακώθηκε και η διαδικασία της αναγνώρισης είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν ο μοιραίος οδηγός.



Την ίδια ώρα, στο σημείο της τραγωδίας έχουν σπεύσει και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κάτι που δείχνει πως οι Αρχές δεν αποκλείουν κανένα εδνεχόμενο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το πολυτελές τζιπ τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το πτώμα έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου η σύζυγος και η μητέρα του βρίσκονται αποό την πρώτη στιγμή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και δεν σταματούννα μονολογούν...

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου φώναζε: "Τάκη μου, Τάκη... Είσαι εδώ; Τον κάψανε ζωντανό! Κάηκε το παιδί μου. Να πάει να τους φέρει λεφτά...".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μυστήριο γύρω από το θάνατο Μαυρίκου- Αποκλείει το τροχαίο η ΕΛ.ΑΣ.!


Η σύζυγος του Μαυρίκου αναγνώρισε την σορό!



Αποκάλυψη – σοκ: Δεν παίρνει φωτιά η Πόρσε εν κινήσει!Δείτε τι συνέβη πραγματικά στο μοιραίο συμβάν της απανθράκωσης Μαυρίκου!