Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του μικρού Φοίβου: «Ο Φοίβος δεν αναγνώριζε ούτε τον...»

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του μικρού Φοίβου: «Ο Φοίβος δεν αναγνώριζε ούτε τον...»
Συγκλονίζουν τα λεγόμενα της γιαγιάς του μικρού Φοίβου, που είπε ότι τρελάθηκε από τη χαρά της όταν είδε τον εγγονό της, ο οποίος ήταν πολύ φοβισμένος και πολύ ταλαιπωρημένος.

"Τρελάθηκα από τη χαρά μου" λέει η γιαγιά του μικρού Φοίβου, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, περιγράφοντας τη σκηνή που ξαναβρήκε τον εγγονό της. "΄Το παιδί είναι φοβισμένο πολύ, ταλαιπωρημένο πολύ. Πιστεύω θα γίνει καλά σύντομα".

Η ταλαιπωρία του μικρού παιδιού είναι εμφανής από τα λεγόμενα της γιαγιάς, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί το γεγονός ότι: "Το παιδί δεν αναγνώριζε ούτε τον αδελφό του".

Δείτε ακόμη: Ο παππούς του μικρού Φοίβου αποκαλύπτει: «Το παιδί είναι πολύ αδύνατο και έκλαιγε γιατί…»

"Θα κάνω κουράγιο πρέπει να συνεχίσει η ζωή μετά το χαμό της Λελας μου έχω δυο εγγόνια να μεγαλώσω ευτυχώς που βρέθηκε ο Φοίβος

Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του Φοίβου στο πλευρό του όπως και ο παππούς αλλά και ο αδελφός της αδικοχαμένης Λελας. Η γιαγιά είναι μαζί του στο δωμάτιο του νοσοκομείου και κλαίει με δάκρυα χαράς που τον έχει και πάλι κοντά της. "Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα δυο φορές μια που έχασα την κόρη μου με τόσο φρικτό τρόπο μια που ψάχναμε το Φοιβακο μου. Το βρήκαμε το παιδί μας μας βοήθησε ο Θεός τώρα έχουμε αγώνα να είμαστε κοντά και στα δυο εγγόνια μας. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Φοίβου έκλαιγε από τη χαρά του φώναζε θέλω τον αδελφό μου πηγαίνετε με στον αδελφό μου", καταλήγει μιλώντας στο protothema.gr.