Ξανά στο αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας! Θρίλερ με την \"τύχη\" του παιδιού! Θα επιστρέψει στην οικογένειά του ή όχι;

Ξανά στο αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας! Θρίλερ με την \
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο θα βρεθούν πάλι σήμερα οι γονείς της μικρής Μαρίας μετά την προθεσμία που πήραν την Τετάρτη, λόγω αποχής των δικηγόρων.

Την ίδια ώρα η 4χρονη Μαρία Ειρήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Παίδων, με εντολή της Εισαγγελέως, μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα των παιδοψυχολόγων για τις συνθήκες και το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί.



Η κοινωνική λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί σήμερα το σπίτι της οικογένειας, γεγονός που θα καθορίσει το αν το παιδί θα μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι ή όχι. Οι γονείς της μικρής κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η Μαρία Ειρήνη χάθηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στο Χαϊδάρι. Ερωτήματα προκαλεί ωστόσο, η απόσταση των 4 χλμ. που διένυσε το παιδάκι με τα πόδια, χωρίς να το δει κανείς.



Ο παππούς και ο πατέρας ισχυρίζονται ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής, και μάλιστα κατέθεσαν σχετική μήνυση κατ' αγνώστων. Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ λένε πως έχουν εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε γονιό.

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είσαι τ’ άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω»! Οδύνη και σπαραγμός για την 22χρονη Ρία που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή



Aποκάλυψη: Αυτή είναι όλη η δικογραφία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρίας Ειρήνης!



Μυστήριο στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Έντονες υποψίες για τον άνθρωπο που βρήκε την σορό του άτυχου φοιτητή – Δείτε τι συμβαίνει