Το airbnb είναι αναμφισβήτητα η νέα τάση στη διαμονή. Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν τη ιδιωτικότητα που εξασφαλίζει η ενοικίαση ενός σπιτιού που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και το γούστο τους. Κι όλα αυτά σε άκρως προνομιακή τιμή, την οποία μπορείτε να ρίξετε κι άλλο ακολουθώντας τα παρακάτω tips!

Διαπραγματευτείτε την τιμή
Προτού προλάβετε να επιβαρύνετε την πιστωτική σας με ένα όμορφο έξοδο προωθήστε ένα mail στον οικοδεσπότη για να διαπραγματευτείτε την τιμή. Αναλύστε τους λόγους της επίσκεψής σας, και διεκδικήστε έκπτωση.

Προσκαλέστε τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Airbnb
Προσκαλώντας τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το Αirbnb κερδίζετε αμέσως έκπτωση 30 ευρώ. Αν πάλι προσκαλέσετε ένα φίλο σας να διαθέσει το σπίτι στου Airbnb τότε θα έχετε έκπτωση 65 ευρώ, όταν εκείνος αποκτήσει τον πρώτο του επισκέπτη.

Ευελιξία στις ημερομηνίες
Ισχύει ό,τι και στην κράτηση σε ξενοδοχείο ή την ανοικίαση αυτοκινήτου. Αν το κλείσετε για περισσότερες ημέρες, το πιθανότερο είναι ότι θα εξασφαλίσετε καλύτερη τιμή.

Κάντε έναν έλεγχο στα μη δημοφιλή
Πολλές φορές η έλλειψη σχολίων ή αστεριών έχει να κάνει με την προώθηση του καταλύματος κι όχι με την άνεση που σας εξασφαλίζει. Κάντε μια ενδελεχή έρευνα και αναζητήστε σπίτια πολύ πιο οικονομικά.

Πηγή : www.travelstyle.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr :

Δείτε ένα ονειρεμένο φθινοπωρινό καταφύγιο στην Αρκαδία, με άρωμα… Μεσαίωνα! (photos)

Τα 17 μέρη που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί πριν πεθάνει –2 παραδεισένια τοπία βρίσκονται…

Super Προσφορά: 4ήμερο ταξίδι στο Βερολίνο με 148€ το άτομο!(Διαμονή, φόροι&αεροπορικά)

Τα καλύτερα μας σήμερα :

Το νεανικό outfit της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η καλύτερη επιλογή

Φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα BBQ

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στη νέα φωτογράφιση – Το παρατηρήσατε;

loading...