Η Miskos Χρυσή Σειρά αποτελεί πηγή πρωτεϊνών καθώς έχει το υψηλότερο ποσοστό σε πρωτεΐνες από όλα τα ελληνικά ζυμαρικά.

Μια εκλεκτή ποικιλία σκληρού Σίτου, εξαιρετικής ποιότητας, μοναδική για την δημιουργία του κορυφαίου ελληνικού ζυμαρικού.

Όσον αφορά την καλλιέργεια του προϊόντος, σημαντικό να τονιστεί είναι πως, ωρίσασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο με πολύ φροντίδα και μεγάλο μεράκι επιλεγμένων παραγωγών που καλλιεργούν την ποικιλία Σβέβο, σύμφωνα με την τεχνογνωσία της Misko.

Στο Μύλο και στο εργαστάσιο ακολουθείται μια ειδική διαδικασία παραγωγής ώστε το σιτάρι Σβέβο να μην αναμειγνύεται με άλλα σιτηρά και να προσφέρει στο τελικό προϊόν όλη την γεύση του ζυμαρικού.

Η Misko χρυσή σειρά, με το έντονο χρυσοκίτρινο χρώμα, την υφή και το τέλειο κράτημα, προσφέρει κορυφαία ποιότητα και απόλαυσε σε κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την Χρυσή σειρά και να ανακαλύψεις νέες συνταγές μπορείς να επισκεφθείς το επίσημο site της Misko.

 

loading...