Οι πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις στην ιστορία της τιβί: Ποιοι «τα βρόντηξαν» και ποιοι «κόπηκαν»!

Οι πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις στην ιστορία της τιβί: Ποιοι «τα βρόντηξαν» και ποιοι «κόπηκαν»!
Οι πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Κάποιες που ήταν αναμενόμενες και εκείνες που δεν περιμέναμε.

Όταν ο Νίκος Καρβέλας αποχώρησε από το Έψιλον


Ήταν τέλη Μαΐου όταν τον άγριο καυγά του Νίκου Καρβέλα με το Μένιο Φουρθιώτη στο Star Academy, ακολούθησε η διακοπή συνεργασίας του μουσικοσυνθέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κριτής Νίκος Καρβέλας αποκάλυψε ότι του ήρθε εξώδικο από την παραγωγή του show, επειδή στην προηγούμενο live δεν μιλούσε αρκετά. Ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, απ’ την πλευρά του δεν ήθελε να ακουστεί όλο αυτό στον αέρα και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησε να γίνει ένας χαμός στο πλατό με τον Καρβέλα να κάνει show πάνω στο show.


Η Ρούλα Κορομηλά εκτός Μπράβο


Η παρουσία της Ρούλας Κορομηλά ΣΤΟ έΨΙΛΟΝ δεν κράτησε πολύ. Λίγο πριν την αναβίωση του Μπράβο Ρούλα στη Σύρο, προέκυψε μέγας καυγάς, με αποτέλεσμα το κανάλι να ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με την Κορομηλά και την ίδια την παρουσιάστρια να αφήνει αιχμές μέσω Instagram. Αποτέλεσμα όλου αυτού του πανικού ήταν η Κορομηλά να μην αποχαιρετά ποτέ το τηλεοπτικό κοινό και η εκπομπή στη Σύρο να ακυρώνεται τελικά, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκτός ΣΚΑΙ


Εν μία νυκτί απολύθηκε τελικά από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το παρασκήνιο υπήρξε μεγάλο μιας και ο Μπογδάνος δεν ήθελε να ζητήσει συγνώμη για τις δηλώσεις του που άναψαν φωτιά και το Μαξίμου να απαιτεί την απομάκρυνσή του από το σταθμό του Φαλήρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το επίμαχο σχόλιο του κ. Μπογδάνου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».


Η Έλλη Στάη «έπαιξε» ξύλο με τον Νίκο Ευαγγελάτο


Ένα μήνα κράτησε η συμπαρουσίαση της Έλλη Στάη και του Νίκου Ευαγγελάτου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το Σεπτέμβριο του 2006. Οι καυγάδες ήταν ομηρικοί και η Στάη αποχώρησε ενώ μετά από χώρια παραδέχτηκε:

 

«Το αγόρι μου κάποτε! Τι μήνας! Κράτησε μόνο έναν μήνα η συνεργασία μας, αλλά τι μήνας. Εφιάλτης! Ήταν εφιάλτης νομίζω και για εκείνον».


Η μυστική αποχώρηση Λιάγκα- Σκορδά από το Mega:


Ήταν Αύγουστος του 2013, όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, που τότε αποτελούσαν τηλεοπτικό δίδυμο και ζευγάρι στη ζωή, έφυγαν νύχτα από το Mega για το ΑΝΤ1 με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο τότε γενικός διευθυντής Ειδήσεων του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε γράψει: «Κούνησαν μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση»!


Ο Νίκος Μουτσινάς «κόπηκε» σε ένα απόγευμα από τον Άλφα


Το πείραμα του «Ξαναδέστε τους» δεν πήγε καλά για το Νίκο Μουτσινά στον Άλφα. Η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής το 2016 στη μέση της σεζόν ξάφνιασε τους πάντες και κυρίως τους ίδιους τους παρουσιαστές: Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργο Δάσκαλο, οι οποίοι χαιρέτισαν το κοινό μόνο μέσω των social media.


Το ηχηρό διαζύγιο της Ελεονώρας Μελέτη με το Έψιλον:


Μετά από εξώδικα, μήνες διαμαρτυρίας και παραπόνων, η Ελεονώρα Μελέτη έφτασε να βρεθεί εκτός Έψιλον. Λέγεται πως η κόντρα της παρουσιάστριας με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν τόσο μεγάλη που οι καυγάδες τους έμειναν στην ιστορία. Βέβαια, η Μελέτη έχει ιστορικό κακών διαζυγίων με τηλεοπτικούς σταθμούς, μιας και από τον ΑΝΤ1 και προσφάτως από το ΣΚΑΙ αποχώρησε μετά από κόντρες και προστριβές.


Ο πικρός Καφές του Μουτσινά με τη Ζαρίφη


Βρισκόμαστε στο 2009, οπότε και ο Νίκος Μουτσινάς με την Κατερίνα Ζαρίφη βουλιάζουν μέσα σε λίγους μήνες το καράβι του «Πρωινού Καφέ».

«O ΑΝΤ1 εξαιτίας σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με τη θεματολογία του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τούς εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια», έγραφε το τότε δελτίο τύπου.


Το τέλος της Σπυροπούλου από τον Άλφα


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί παρελθόν για τον Alpha μιας και το "Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου" ολοκλήρωσε την πορεία του και αυτή τη φορά σε αντίθεση με το παρελθόν,η παρουσιάστρια δεν διέθετε την υποστήριξη του σταθμού.


Όταν η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε εκτός Άλφα:


Η Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε «παιδί» του Άλφα, και πίστευε και υπηρετούσε το σταθμό επί χρόνια. Στην πιο δύσκολη στιγμή, κι ενώ η Καινούργιου πίστευε πως θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του Άλφα, ο σταθμός την «κρέμασε».


Καραβάτου εναντίον Άλφα και Καραβάτου- Κατσούλης κατά Έψιλον


Έγκυος στην κορούλα της Αέλια και μάλιστα λίγο πριν τη γέννα ήταν η Κατερίνα Καραβάτου όταν της ανακοινώθηκε πως βρίσκεται εκτός Άλφα, κάτι που η παρουσιάστρια δεν χώνεψε ποτέ.

Φυσικά και η περσινή απόλυση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη από το Έψιλον, δεν πέρασε απαρατήρητη με το ζευγάρι να κινείται νομικά κατά του σταθμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY:

Τα σκάνδαλα της ελληνικής showbiz! Τα ερωτικά τρίγωνα, οι απιστίες και οι καυγάδες που δεν έμαθε κανείς! Η ώρα της αλήθειας….

15 άγνωστοι έρωτες της ελληνικής showbiz! Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι και ελάχιστοι το γνώριζαν!

Σε ποιες σχολές είχαν περάσει 15 διάσημοι Έλληνες στα νιάτα τους; (photos)